bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,890.12 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.10 3.61%
bnb
BNB (BNB) $ 608.54 0.22%
solana
Solana (SOL) $ 146.27 7.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524462 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470621 5.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149785 7.55%

ABD Kripto Madenciliğini Kısıtlama Konusunu Tartışıyor

abd kripto madenciligini kisitlama konusunu tartisiyor

Dünya genelinde kripto para madenciliği büyümeye devam ediyor. ABD’de Cumhuriyetçiler, kripto madenciliğini kısıtlanması konusunda hükümetin aceleci kararlarına karşı fren yapması gerektiğini belirtiyor.

Cumhuriyetçiler, Kripto Madenciliğinin Kısıtlanmasına Karşı Çıktı

Cumhuriyetçi milletvekilleri, ABD Çevre Koruma Ajansı’nın gelecekte kripto para madenciliği işletmelerinin zararlı olabileceği kararında aceleci olmaması gerektiğini belirtti. Senato Bankacılık Komitesi ve Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi’ndeki Cumhuriyetçiler, hükümetin kripto para madenciliğini kısıtlama kararlarına karşı çıktıklarını dile getirdi.

abd kripto madenciligini kisitlama konusunu tartisiyor 2

Senatör Cynthia Lummis tarafından imzalanan mektuba göre, ABD çevre düzenleyicileri, “dijital varlık madenciliğinin potansiyel çevresel etkilerini tespit etmek için kapsamlı bir analiz” yapması gerektiğini belirtti. ABD’li milletvekilleri, kripto madencilik kısıtlamaları konusunda ikiye ayrılmış olsa da ABD Çevre Koruma Ajansı’nın kripto madencilik faaliyetlerini daha detaylı incelemesi gerektiğini belirtiyor. Cumhuriyetçiler tarafından yazılan mektupta, “dijital varlık madencilerinin enerji kullanımının önemli bir bölümünün yenilenebilir enerji kaynaklarına dayandığı” ve ülkedeki madencilik operasyonlarının çoğunda “doğal gaz gibi kısıtlı olan enerji kaynaklarının kullanıldığı” belirtiliyor. Son olarak Cumhuriyetçiler, ülkedeki kripto para madencilik faaliyetlerini desteklediğini de açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala