bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,964.14 4.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.05 3.73%
bnb
BNB (BNB) $ 606.77 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 146.33 7.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523184 5.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471124 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149978 7.71%

ABD Kongre Üyesinin Kripto Açıklaması Dikkat Çekti

ABD Kongre Uyesinin Kripto Acilamasi Dikkat Cekti

Kripto paralar günümüzün en önemli konularından bir olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bir taraftan şirketlerin yaptığı devasa yatırımlar, diğer taraftan artan düzenleyici baskısı derken kafalar karışmış durumda. Bu noktada en önemli düzenleyicilerden birkaçının yer aldığı ABD’den gelen her bir açıklama önem arz ediyor. Son olarak ABD Kongre Üyesi Brad Sherman‘dan gelen kripto para açıklaması dikkat çekti. Öyle ki Sherman yakın zamanda kripto yasağı beklemediğini söyledi.

ABD Kongre Uyesinin Kripto Acilamasi Dikkat Cekti 1
ABD Kongre Üyesi Brad Sherman

ABD Kongre Üyesi: Yakın Zamanda Kripto Yasağı Gerçekleşmeyecek

ABD’deki düzenleyiciler kripto konusunda 3’e ayrılıyor diyebiliriz. Bir taraf kripto paraları bir suç yuvası ve takip edilemez para kaçırma aracı olarak görürken diğer taraftan bu varlıkların yüksek potansiyele sahip devrim niteliğinde bir araç olduğunu düşünüyor. Sona kalan kısım ise bu varlıkların araştırılması ve nelere yol açabileceğinin görülmesi gerektiğini düşünüyor.

Kısa bir süre önce Los Angeles Times‘a konuşan ABD Kongre Üyesi Brad Sherman ise çoğunlukla ilk kısımda yer alıyor. Bu noktada Sherman, ABD hükümetinin kriptoyu henüz olgunlaşmamış ve önemsiz görüldüğü için yasaklamadığını iddia ediyor.

Diğer taraftan Sherman’a göre günümüzde endüstrinin arkasında çok fazla para ve lobicilik bulunuyor. Bu nedenle, öngörülebilir gelecekte bir kripto para birimi yasağı görememiz pek mümkün değil.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala