bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,897.00 3.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,575.40 2.49%
bnb
BNB (BNB) $ 582.68 2.46%
solana
Solana (SOL) $ 186.66 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628091 2.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652253 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223934 22.51%

ABD Kongre Üyesi: “Bitcoin (BTC) Bir Yere Gitmiyor, Aksine Güçleniyor!”

abd kongre uyesi bitcoin btc bir yere gitmiyor aksine gucleniyor

ABD Kongre Üyesi Tom Emmer, en son yayınlanan Pomp Podcast yayınında merkezi para sistemlerinin hiçbir zaman iyi sonuçlanmadığını söyledi.

ABD Kongresi Tom Emmer, Bitcoin’in merkeziyetsizliğinin fiat para birimlerine karşı ana koz olduğunu söyledi.
Emmer, 2008 mali krizine benzeyen koronavirüs pandemisinin insanları alternatif değer depoları aramaya yönlendirdiğini belirtti. Merkezi para sistemlerinin ise sadece para dağıtımından sorumlu küçük gruplar için iyi olduğunu ekledi.

ABD Kongresi Tom Emmer, Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Anthony Pompliano’nun ev sahipliği yaptığı “Pomp Podcast” sırasında dün Bitcoin’in merkezi olmayan doğasının geleneksel, sıkı kontrol edilen fiat para birimlerine kıyasla öne çıkaran şey olduğunu söyledi.

Emmer, Bitcoin’in Satoshi Nakamoto tarafından 2008 mali krizinin dünyayı vurduğu aynı zamanda tasarlandığına dikkat çekti, günümüzde koronavirüs pandemisinin neden olduğu ekonomik sıkıntılar ile benzerlikler gösterdiğini söyledi. Ve geçmişte olduğu gibi, insanlar ABD hükümetinin nihayetinde ABD dolarını devalüe edebilecek, benzeri görülmemiş teşvik önlemleri arasında yeni değerli varlıklar arıyorlar.

“Biz krizden çıkarken Bitcoin gitmeyecek. Daha da güçlenecek.”

Podcast sırasında Emmer duruşunu doğruladı.

“Bakınız, Twitter sorunu. Gerçekten de nahoş bir durum yaşandı. Bitcoin’den kaynaklı bir durum yaşanmadı. Twitter’a sesleniyorum, güvenliğiniz yeterli değildi. Twitter’ı hacklediler ve bu tarz durumlar her zaman olabilir.”

Bitcoin’in merkeziyetsizliğinin onu çağdaş para sistemlerinin “bir sonraki aşaması” haline getirebileceğinin altını çizdi.

“Bence sadece bir sonraki aşamaya geçiyoruz, bu yüzden bölge kripto paralar beni heyecanlandırıyor. Çünkü hükümetin bir rolü olduğunu düşünüyorum. Evet, böyle bir durumda ‘hayır’ demeyeceğim. Bunun büyük bir rolü olduğunu düşünmüyorum. Bence insanlar kendi kendilerinin polisi olabilirler.” diyen Emmer, şöyle devam etti: “Meslektaşlarımın herkesin her zaman çok aptal olduklarını düşündüklerini biliyorum ve bu durumdan hoşnut değilim. Biliyorsunuz, en büyük oyun en büyük riskten geçiyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala