bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,533.02 5.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,061.88 3.22%
bnb
BNB (BNB) $ 549.11 4.95%
solana
Solana (SOL) $ 139.11 7.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500555 3.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452428 4.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149151 1.88%

ABD Kongre Üyelerinden, SEC ve CFTC’ye Diyalog Çağrısı

abd

ABD’li iki kongre üyesi, SEC ve CFTC’ye kripto varlık piyasası katılımcılarıyla diyalog yürütebilme adına bir çalışma grubu oluşturmaları yönünde çağrıda bulundu.

Kongre üyeleri Glenn Thompson ve Patrick McHenry, yaptıkları çağrıda şu anda ABD’nin yerel dijital varlık ekosisteminin geleceği ve buna yönelik düzenleyici politikaların nasıl şekilleneceği konusunda çok önemli bir noktada durduğunu belirtti.

Kongre üyeleri ayrıca Gary Gensler ve Senatör Warren’ın açıklamalarının, kripto endüstrisinin geleceği hakkında endişelenmelerine sebep olduğunu belirtti. Ayrıca Warren ve Gensler’in kripto varlık sektörü ile ilgili yenilikleri ve yeni çalışmaları ABD’den uzaklaştıracağını ifade ettiler.

Thompson ve McHenry, bunun yerine kripto varlık piyasası ve düzenleyiciler arasında aktif bir diyalog oluşturulmasının önemini vurguladı.

“Bu ülke dışında inovasyonu ve istihdam yaratılmasını düzenlemek yerine, düzenleyiciler ve kripto varlık piyasası aktörleri arasında bir diyalogu teşvik etmeliyiz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala