bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,364.24 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.13 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 561.21 2.16%
solana
Solana (SOL) $ 145.21 3.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506408 0.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471719 4.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153622 2.13%

ABD Hazine Bakanı Yellen’ın Kripto Para Vergi Değişikliğine Karşı Lobicilik Yaptığı İddia Edildi

abd hazine bakani yellenin kripto para vergi degisikligine karsi lobicilik yaptigi iddia edildi

Washington Post’un Cuma günü yayımladığı bir habere göre, ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Senatör Ron Wyden ve diğer senatörler tarafından altyapı tasarısının bir parçası olarak önerilen kripto para mevzuatına karşı lobi yapıyor.

Haber, konuya aşina olan iki kişiye atıfta bulunarak, Yellen’ın Perşembe günü Wyden ile kripto para birimlerinin federal düzenlemesini artıracak bir tasarıyı sınırlama girişimini geri püskürtmek için konuştuğunu iddia etti.

Senatörler Wyden, Cynthia Lummis ve Pat Toomey, madencilerin, node operatörlerinin, geliştiricilerin ve diğer gözetim dışı kripto para endüstrisi katılımcılarının kripto vergi raporlama hükmünden muaf olmalarını sağlamak için Çarşamba günü bir değişiklik teklifinde bulunmuşlardı.

Senatörler Perşembe gecesi iki partili yasayı geçirmeyi umuyorlardı. Ancak tartışmalar devam etti ve kripto para birimi düzenlemeleri etrafındaki sorunlar çözülmeden kaldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala