bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,661.93 2.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,554.41 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 582.39 1.75%
solana
Solana (SOL) $ 185.22 0.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.634214 2.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652939 2.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217253 17.51%

ABD Hazine Bakanı Yellen: Bitcoin’in Spekülatif Olduğunun Bilincinde Olunmalı

abd hazine bakani yellen bitcoinin spekulatif oldugunun bilincinde olunmali

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Bitcoin (BTC) hakkında yeniden konuştu.

Yellen, DealBook DC Politika Projesi’nde teşvik paketi ve Bitcoin (BTC) hakkında açıklamalarda bulundu. Bir Reuters haberine göre Yellen, daha önce Bitcoin’in yasadışı faaliyetler için kullanıldığı şeklinde yaptığı açıklamayı ve spekülatif olduğu söylemlerini yinelerken, kripto parayı “verimsiz” olarak niteledi. Yellen şu ifadeleri kullandı:

“Bitcoin, işlemleri gerçekleştirmede son derece yetersiz ve spekülatif bir varlık. Bitcoin’in spekülatif olduğunun bilincinde olunmalı.”

Yellen, son zamanlarda ülkelerinde gündeminde olan dijital para projeleri hakkında da konuştu. Yellen şunları kaydetti:

“Fed’in dijital dolar konusunda çalışma yapması faydalı olur. Dijital paralar daha hızlı ve düşük maliyetli ödemelere öncülük yapabilir.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala