bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,586.30 3.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.36 1.98%
bnb
BNB (BNB) $ 598.73 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 151.75 3.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528276 3.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47503 6.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152629 5.52%

ABD Genel Hizmetler İdaresi’den Bitcoin Açık Artırması

abd genel hizmetler idaresiden bitcoin acik artirmasi 2

ABD Genel Hizmetler İdaresi yaptığı açıklamada, bu hafta, Bitcoin (BTC) müzayedesi düzenleyeceğini açıkladı. Salı sabahı başlayacak açık artırmanın Perşembe günü tamamlanması bekleniyor. Haberimizin yazımı itibarıyla yaklaşık 311.000 dolar değerinde toplam 4.94 BTC içeren beş lot açık artırmaya çıkarılacak. 

Federal Müzayede Servisi bölgesel komisyon üyesi Thomas Meiron konuyla alakalı yaptığı açıklamada, “Bu lotlar kripto topluluğuna harika bir giriş niteliğinde ve GSA bunları açık artırmaya sunmaktan memnuniyet duyuyor” dedi. 

abd genel hizmetler idaresiden bitcoin acik artirmasi3 1

ABD Genel Hizmetler İdaresi Bitcoin Açık Artırması Düzenliyor

GSA, yılın başından bu yana, öncelikle Bitcoin lotlarına odaklanan birkaç kripto para birimi açık artırması gerçekleştirmişti. Bu yaz, ajans ayrıca daha önce bildirildiği gibi yaklaşık 150 Litecoin’i açık artırmaya çıkarmıştı.

Benzeri bir açık artırmayı bugün sizlerle paylaşmıştık. Almanya’nın eyaletlerinden biri olan Kuzey Ren-Vestfalya’da binlerce euro değerindeki Bitcoin’ler açık artırmaya çıkarılmış ve bu olay büyük ilgi toplamıştı. Sonuç olarak, başlangıç fiyatından gerçek fiyatını aşıncaya kadar yükselmişti. 

Haberimizin yazımı itibarıyla Bitcoin (BTC) CoinMarketCap verilerine göre 63.104 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala