bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,886.12 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,062.07 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 557.93 0.23%
solana
Solana (SOL) $ 142.62 0.78%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516603 3.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478877 2.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152827 0.79%

ABD Başkanı Kriptoyu Hedef Aldı

abd baskani kriptoyu hedef aldi

Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto konusu tartışılmaya devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, yaptığı açıklamada kriptoyu hedef aldı.

ABD Başkanı Biden, Kripto Hakkında Açıklama Yaptı

G7 ülkeleri zirvesinde Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, geziye çıkmadan önce dört kongre lideriyle de görüştüğünü ve ilerlemenin tek yolunun iki partili bir anlaşma olduğu noktasında anlaşmaya vardıklarını ifade etti. Biden, Cumhuriyetçilerin önerdiği şeyin kabul edilemez olduğunu söyledi. Kripto hakkında açıklama yapan Joe Biden, açıklamasında kriptoyu hedef aldı.

abd baskani kriptoyu hedef aldi 2

Biden açıklamasında bir milyon Amerikalı için gıda yardımını riske atarken zengin vergi dolandırıcılarını ve kripto tüccarlarını koruyan bir borç anlaşmasını kabul etmeyeceğini dile getirdi. Amerika Birleşik Devletleri hükümetinin borç tavanı konusunda bir anlaşmaya varmak ya da temerrüde düşmek için 1 Haziran 2023 tarihine kadar süresi bulunuyor.

Daha önce Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanı Janet Yellen, hükümetin bir anlaşmaya varamaması halinde bunun ABD ve küresel ekonomide bir felaket dalgasına yol açacağı uyarısında bulunmuştu. ABD’nin borcunu ödeyememesinin etkilerinden bazıları milyonlarca iş kaybı, emeklilik ödemelerinde gecikme ve Amerika Birleşik Devletleri borsalarının çökmesi gibi olumsuz durumlar yaşanacaktı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala