bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,363.85 0.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,574.05 0.20%
bnb
BNB (BNB) $ 586.75 1.42%
solana
Solana (SOL) $ 186.19 0.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620545 0.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649362 0.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.20519 11.43%

Paylaş

ABD Başkanı Donald Trump’tan Firari Hacker’a Af Sinyali

trump hacker

ABD Başkanı bir basın toplantısı sırasında Edward Snowden’ın Rusya’daki 7 yıllık ‘sürgününden’ dönmesine izin vermeyi düşüneceğini söyledi. Donald Trump kendisine başkanlık affı vermeyi seçerse, Edward Snowden Amerika Birleşik Devletleri’ne geri dönebilir.

Reuters’ın 15 Ağustos tarihli bir raporuna göre, Trump 2013’te ABD’den ayrıldığından beri Rusya’da sığınma evinde yaşayan ihbarcı için olası bir affı “aramaya başlayacağını” söyledi.

Trump’a karşın Twitter’da Snowden şunları söyledi:

“En son bir Beyaz Saray affını duyduğumuzda, bir zamanlar beni suçlayan aynı Başsavcı, NSA’nın anayasaya aykırı kitlesel gözetleme sistemini ifşa etme çalışmalarımın ‘bir kamu hizmeti’ olduğunu kabul etmişti.”

ABD Anayasası’nın 2. Bölümü uyarınca, bir başkanın “Amerika Birleşik Devletleri’ne karşı işlenen suçlar için” erteleme ve affetme yetkisi vardır. Snowden, Casusluk Yasasını ihlal etmek ve hükümet mallarının çalınmasına iştirak etmek nedeniyle hala federal suçlamalarla karşı karşıya.

ABD başkanı bu yetkiye başvurursa kendisinin Ocak 2017’de göreve başladığından bu yana, affettiği 26. kişi olacak.

Snowden Hala Kripto Paralarda Açık Sözlü

Rusya’daki sürgünden beri Snowden, Bitcoin ( BTC ) hakkındaki görüşlerini sık sık dile getirdi , hatta blok zinciriyle ilgili endişelerini “yıkıcı bir şekilde halka açık” olarak nitelendirdi.

Snowden’ın 2013 yılında binlerce belgeyi gazetecilere sızdırmak için kullandığı sunuculara Bitcoin ile ödeme yapıldığı bildirildi. Ek olarak ihbarcı, kripto paranın fiyatının 3.782 dolara düştüğü Mart düşüşü sırasında “Bitcoin satın almak istiyorum” dedi.

Snowden, 2019’da ABD hükümetinin Permanent Record adlı kitabının yayınlanmasından elde ettiği kâra erişiminin kısıtlanmasını atlatmak için kripto paralara dönebileceğini ima etmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala