bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,419.26 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.95 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 613.09 2.09%
solana
Solana (SOL) $ 148.49 2.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526503 1.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47253 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152059 0.97%

ABD Başkan Adayı Vivek Ramaswamy’den Bitcoin Hamlesi

abd baskan adayi vivek ramaswamyden bitcoin hamlesi

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaklaşan başkanlık seçimleri öncesinde ABD Başkanlığı için adaylar netleşmeye başladı. Amerika Birleşik Devletleri Başkan Adayı Vivek Ramaswamy, kampanya bağışları için Bitcoin hamlesi yaptı.

Vivek Ramaswamy, Bitcoin Bağışlarını Kabul Edecek

Vivek Ramaswamy, Amerika Birleşik Devletleri’nde 2024 yılında yapılacak olan başkanlık seçimleri için Bitcoin bağışlarını kabul edeceğini açıkladı. Vivek Ramaswamy, yaptığı bu açıklama ile Bitcoin bağışlarını kabul eden ikinci ABD Başkan adayı oldu. Robert F. Kennedy Jr, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Bitcoin bağışlarını kabul eden ilk Amerika Birleşik Devletleri Başkanı adayı olmuştu. Vivek Ramaswamy açıklamasında, “2024 seçimlerini itibari para birimi üzerine bir referandum yapalım” ifadelerini kullandı.

abd baskan adayi vivek ramaswamyden bitcoin hamlesi 2

Vivek Ramaswamy, adaylık sürecinde toplayacağı Bitcoin bağışları için BitPay’in ödeme hizmetini tercih etti. Daha önce pek çok şirket BitPay aracılığı ile hizmet satışı için kripto para birimi ödemelerini desteklemeye başlamıştı. BitPay bu anlamda aralarında Bitcoin ve Ethereum’da olduğu pek çok kripto para birimi ile ödeme yapılmasını destekliyor.

Son olarak uygun ABD vatandaşları ve daimî ikamet edenler kampanya için federal gelir vergisi amaçları için hayırsever katkı olarak düşülemeyen 6.600 dolara kadar bağışta bulunabilirler. Bağışçılara bir NFT verilecek ve bağış sayfasında “Bağış yaptıktan sonra NFT’nizi almak için geri gelin” ifadesi bulunacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala