bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,690.33 0.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.40 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 616.44 2.49%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 1.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529711 1.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473631 1.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152217 1.16%

“ABD Başkan Adayı Joe Biden’ın Yardımcısı Kamala Harris, Kripto Paraları Destekleyebilir”

Joe Bidenin Yardimcisi Kamala Harris Kripto Paralari Destekleyebilir

Yakın zamanda ABD başkan adayı Joe Biden’ın yardımcısı olarak seçilen Senatör Kamala Harris, henüz kripto para meraklısı olmayabilir ancak Tim Draper kendisinin bu sektörü öğrenebileceğine inanıyor.

Harris, siyasi kariyeri boyunca büyük ölçüde memleketine odaklanmış bir Kaliforniyalı olarak göze çarpıyor. San Francisco Bölge Savcısı olarak görev yapan Harris, şu anda Senato’da eyaleti temsil ediyor.

Tim Draper ise siyasi bir aileden geliyor; büyükbabası ABD’nin ilk NATO büyükelçisi olarak görev yaptı. Draper’ın kendisi de siyasi olarak aktif. 2014 yılında Kaliforniya’yı altı küçük eyalete bölmek için bir dilekçe verdi. Draper’a bir sonraki Başkan Yardımcısı olması durumunda Harris’in Blockchain ile ilgili beklentilerini sorulduğunda ise Draper şu şekilde yanıt verdi:

“6 California eyaleti talebi konusunda adil davrandı. Tartışmalarda öne çıkan biri değildi, ancak bence iyi bir zekası var, bu yüzden kripto paraları öğrenebilir.”

Sağlam kripto para politikası oluşturmak için yardıma ihtiyacı olursa, Wyoming eyaleti tarafından yürürlüğe konan blockchain politikalarını incelemek için biraz zaman ayırması gerektiğini belirtti. Söz konusu eyaletin”yönetiminin kripto paralarda çok ilerici” olduğunu söyledi.

Kamala Harris konusundaki tarafsız duruşuna rağmen Draper, daha önce Brock Pierce’i başkan olarak desteklediğini Twitter’dan bildirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala