bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,418.72 6.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,040.32 6.93%
bnb
BNB (BNB) $ 538.09 7.92%
solana
Solana (SOL) $ 132.18 14.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.48636 6.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459507 6.82%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153615 7.23%

ABD Bankacılık Gözlemcisinden Kripto Açıklaması

abd bankacilik gozlemcisinden kripto aciklamasi

ABD Para Birimi Denetleme Ofisi (OCC) Başkan Yardımcısı Michael Hsu, kripto para birimleri hakkında açıklama yaptı. Hsu açıklamasında, kripto para piyasasında yaşanan son durumların ihtiyatlı yaklaşımı güçlendirdiğini belirtti.

Yaşanan Son Kripto Olayları Kriptoya İhtiyatlı Yaklaşımı Artırıyor

Amerika Birleşik Devletleri Para Birimi Denetleme Ofisi (OCC) başkan yardımcısı Michael Hsu, kripto endüstrisinde yaşanan son olayların borç verenlerin dijital varlık piyasalarına sınırsız maruz kalmasına izin verme direncinin daha da güçlendirdiğini belirtti. ABD’nin en iyi bankacılık düzenleyicilerinden birisi olan Hsu’nun daha geniş finansal sistemi kripto endüstrisine açma konusundaki isteksizliği endüstrinin düzenlemeye doğru ilerlemesinde önemli bir engel oldu.

abd bankacilik gozlemcisinden kripto aciklamasi 2

Hsu, Para Birimi Denetleme Ofisi tarafından yayımlanan raporda dijital varlıkları borç verenler için tehlike oluşturabilecek bir alan olarak bir kez daha vurguladı. Hsu açıklamasında, “Bu alanda temkinli ve dikkatli bir yaklaşımı garanti eden bazı güvenlik açıkları ve riskler var.” ifadesini kullanarak, Para Birimi Denetleme Ofisi’nin TerraUSD’nin (UST) ani çöküşü de dahil olmak üzere kripto para endüstrisini yakından izlediğini belirtti. ABD Merkez Bankası başkanı da kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, kripto para piyasalarının ve stablecoinlerin yakından izlendiğini belirtmişti. Son olarak Hsu, bankacılara yeni kripto faaliyetlerine başlamadan önce kurumdan onay almalarını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala