bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,253.82 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.97 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 615.70 4.87%
solana
Solana (SOL) $ 186.19 0.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628244 0.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655002 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216427 1.08%

AAX’ın Yöneticisi Ben Caselin, Görevinden İstifa Etti

aaxin yoneticisi ben caselin gorevinden istifa ettiert

Kripto para borsası AAX’ın eski yöneticisi Ben Caselin, Twitter üzerinden istifa ettiğini duyurdu. Küresel pazarlama ve iletişimden sorumlu başkan yardımcısı olan Caselin, istifasının nedenlerinden bahsetti.

AAX’ın Yöneticisi Ben Caselin’den İstifa

Operasyonlarını durduran kripto para borsası AAX’ın yöneticisi Ben Caselin, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Caselin, mevcut duruma rağmen işlerin kötü niyet olmadan halledileceğine inandığını belirtti. Ancak eski yönetici, artık marka imajının olmadığını ve güvenin kırıldığını söyledi. Eski yönetici, topluluk için mücadele verdiğini ve ortaya koyduğu girişimlerin kabul edilmediğinin altını çizdi.

aaxin yoneticisi ben caselin gorevinden istifa ettier

Açıklamanın ardından AAX ekibi , yatırımcılarının FTX’in çöküşü nedeniyle fonlarını AAX’ten çekmeye karar vermesi nedeniyle ek sermayeye ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Borsa, bunun onları normal faaliyetlerine devam etmeden önce düzeltmeleri gereken bir sermaye açığı riskine soktuğunu açıkladı.

Bunun yanında eski AAX yöneticisi mevcut duruma rağmen işlerin kötü niyet olmadan halledileceğine inanıyor. Ancak zararın çoktan verildiğini kaydetti. Eski AAX yöneticisi, AAX’in sorunu ele alma biçimine katılmadığını da dile getirdi. Caselin, mübadelenin eylemlerini “empati içermeyen” olarak nitelendirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala