bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,887.85 2.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,038.54 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 549.32 2.59%
solana
Solana (SOL) $ 137.36 0.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498008 0.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448832 0.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148506 1.03%

Aave, Oyun Uygulaması Sonar’ı Satın Aldı

aave oyun uygulamasi sonari satin aldiSDFDS

Kripto para sektöründe önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak çıkan haberlere göre; yaklaşık üç buçuk milyar dolarlık toplam kilitli varlığı bulunan Aave, son CRV saldırısının ardından 17 borç verme havuzunu dondurduğunu açıklamıştı. Bu kez Aave’den bir satın alma haberi geldi.

Aave, Oyun Uygulaması Sonar’ı Satın Aldığını Açıkladı

Aave Şirketleri, web3 tüketici ürünlerinde kimlik için Lens Protokolünü genişletme çabasıyla, NFT tabanlı avatarları destekleyen bir mobil sosyal oyun uygulaması olan Sonar’ı satın aldı.

aave oyun uygulamasi sonari satin aldiADF

Sonar’ın kurucu ortağı Ben South Lee, Aave‘ye ürün ve tasarımdan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı olarak katıldı. Randolph Lee, Aave’de baş mühendis rolüne geçecek. İkili, web3 hizmetleri için merkezi olmayan bir kimlik platformu olan Aave’nin Lens protokolünü entegre eden mobil karşılıklı uygulamalar geliştirmeye odaklanan bir ekibe liderlik edecek.

iOS’ta kullanıma sunulan Sonar, profillerine Moji NFT’ler ekleyen kullanıcılar için renkli noktalarla tasvir edilen avatarlar veya 3D karakterlerle birbirleriyle etkileşime girebilecek binlerce aktif kullanıcıya ev sahipliği yapıyor. Aave, Lens Protokolü, Sonar ve diğer web3 uygulamaları arasında daha geniş entegrasyon için 2023’ü hedefliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala