bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,278.95 3.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.32 2.25%
bnb
BNB (BNB) $ 549.44 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 140.45 4.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500806 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455356 1.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152071 2.87%

Binance, Polygon (MATIC) Para Çekme İşlemlerini Kapattı

binance polygon matic para cekme islemlerini kapatti2

En büyük Ethereum rakiplerinden biri olan Polygon ağ genelinde sorunla karşı karşıya kaldı. MATIC para çekme işlemi Binance‘te kapatıldı.

Güncellemeye bağlı olarak ortaya çıkan sorun sonrası Binance web sitesinden açıklama yapıldı. Kripto para borsası, MATIC ile platformdan tüm para çekme işlemlerini durdurdu.

İşlem blokajına ve bazı kesintilere neden olan sorun için CEX yönetimi açıklama yaptı. Açıklamada, ekip yükseltmeden kaynaklandığı bildirilen nedeni belirlemeye çalıştığını aktardı.

Yükseltmenin kendisinde doğrulayıcılar arasında bölünmeye neden olan bir hata olabileceği açıklandı.

Polygon (MATIC) Para Çekme İşlemlerinin Açılması Bekleniyor

Polygon ekibi, son güncellemenin neden olduğu sorunları gideren bir yama yayımladı. Yeni yama, Polygon zincirinde yeni blokların üretilmesine izin veren engeli kaldırdı. Şimdi ise daha uzun vadeli bir yükseltme bekleniyor.

MATIC fiyatı son 24 saatte yüzde 2’lik bir düşüşle fiyatı nispeten sabit kaldığı için ağdaki sorunlara tepki göstermedi.

Binance, işlemlerin CEX yönetiminden gelecek kesin çözüm sonrası başlatılacağını bildirdi. Ancak operasyonların yeniden açıldığı duyurusu yapılmayacak.

Polygon temsilcisi ve topluluk üyeleri, Polygon forumunda ağla ilgili en son sorunlarla ilgili ek yorumlar veya güncellemeler yayınlamadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala