bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,397.79 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,263.54 2.54%
bnb
BNB (BNB) $ 615.17 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 157.69 1.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545625 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496277 3.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161435 1.53%

Kripto Paralarda Yatırımcısını Sevindirenlerde Bu Hafta

Kripto Paralarda Yatirimcisini Sevindirenlerde Bu Hafta

Kripto paralar son dönemde oldukça kritik bir dönemden geçiyor. Bir uçta şirketlerin yoğun ilgisine maruz kalan kripto sektörü, diğer taraftan ülkelerin düzenleyicilerinin belirsiz regülasyon çalışmaları ile arada kalmış durumda. Bu nedenle bazı kripto paralar düşerken, bazıları hızlı bir şekilde yükseliyor. Peki bu haftanın kazandıran kriptoları hangileri?

Oasis Network
Kripto Paralarda Bu Hafta

Haftanın Yıldızı: Oasis Network (ROSE)

2020 yılında piyasaya sürülen Oasis Network, merkeziyetsiz finans (DeFi) ekosistemine finansman ve gizlilik çözümleri getirmek için kuruluşmuş bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Projenin yerel token’ı olan ROSE ise projenin finansman ve kripto para dalını oluşturuyor.

Kripto para piyasalarında son haftada oldukça iyi bir performans gösteren ROSE, haftanın başında 0.37 dolardan işlem görürken, içeriğimizin yazımı itibarıyla 0.58 dolardan alıcı buluyor. Bu bir hafta içerisinde yüzde 57‘lik bir artış demek oluyor.

ECOMI BTCHaber.com
Kripto Paralarda Bu Hafta

Ecomi (OMI): Yüzde 37.5 Artış

İsmi her ne kadar ilk başta tanıdık gelmese de, Marvel ve DC gibi şirketler ile NFT ortaklıkları ile bilenen VeVe‘nin üst şirketi olan Ecomi, oldukça başarılı projeler arasında yer alıyor. Singapur merkezli şirketin yerel token’ı olan OMI ise son bir hafta içerisinde iyi performans sergileyen kriptolar arasında yer aldı. OMI, hafta başında 0.5 dolar seviyelerinde işlem görürken, şu anda 0.73 dolardan işlem görüyor.

Near Network NEAR
Kripto Paralarda Bu Hafta

Near Protocol (NEAR): Yüzde 30 Artış

Near Protocol son dönemde oldukça büyük adımlar attı. Özellikle protokolün yaratıcı olan ekip Near Foundation, 150 milyon dolarlık yatırım alarak dikkatleri üzerine çekti. (Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz. )

Bu haberlerden etkilenmiş olacak ki NEAR yüzde 30‘luk bir artış görerek hafta başındaki 34.3 dolarlık fiyatından 45.51 dolara kadar yükseldi. Son olarak Near Protocol’ün kullanıcıların internet üzerinden kullanabilecekleri merkeziyetsiz uygulamalar oluşturulmasına imkan veren bir proje olduğunu belirtelim.

FTX Token BTCHaber.com
Kripto Paralarda Bu Hafta

FTX Token (FTT): Yüzde 28 Artış

Popüler kripto para borsaları arasında yer alan FTX, kendi kripto parasıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 84.31 dolarlık seviyesinden düşüş yaşayan FTT, hafta boyunca yüzde 28‘lik bir artış yaşayarak performasını artırdı. İçeriğimizin yazımı itibarıyla 45.51 dolardan işlem gören FTT, 6.3 milyar dolarlık bir piyasa değerine de sahip.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala