bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,180.39 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,948.20 2.10%
bnb
BNB (BNB) $ 536.27 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 133.11 0.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480987 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.435997 3.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143718 3.23%

Ünlü Ayakkabı Şirketi Crocs, NFT Dünyasına Katıldı

unlu ayakkabi sirketi crocs nft dunyasina katildi

Gün geçmiyor ki bir şirket NFT sektörüne adım atmasın. Artan popülaritesi sebebiyle şirketlerin dikkatini çeken NFT’ler hızlar tüm sektörleri kendisine çekiyor. Son olarak ünlü ayakkabı üreticisi Crocs, markasını NFT‘ler alanına genişletecek bir ticari marka başvurusunda bulundu.

Crocs’un kamuya açık başvurusunu incelediğimizde, şirketin ayakkabılar, giysiler, çantalar, aksesuarlar ve dekorasyon için takıların, dijital versiyonlarını NFT olarak piyasaya sürmek istediğini görüyoruz. 

unlu ayakkabi sirketi crocs nft dunyasina katildi 1

Croscs NFT Dünyasına Katıldı

Halka açık patent başvurularının listelendiği USPTO verilerine göre, bu dijital varlıkları göndermek, almak ve takas etmek için yazılımlar ve bunları satmak için çevrimiçi bir mağaza da aynı şekilde planlar dahilinde yer alıyor.

Patent, Crocs’un NFT yayınlamaya hazırlandığının güçlü bir sinyali olabilir. Öyle ki Crocs, dijital giyilebilir ürünlere geçiş yapan tek ayakkabı markası değil. Daha öncesinde Nike, Adidas ve Undur Armor, ürünlerini NFT olarak piyasaya sürdü.

Diğer taraftan 11 Ocak tarihinde şirketin kazanç çağrısında konuşan Crocs yöneticileri, şirketin dijital alanlarda gelişmek istediğini belirtirken, NFT ve metaverse konusunda herhangi bir detaya değinmedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala