bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,707.87 0.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,230.99 1.03%
bnb
BNB (BNB) $ 609.58 2.16%
solana
Solana (SOL) $ 158.88 2.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551023 0.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.503021 2.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161161 0.34%

Kripto Para Düzenlemesinin Sonuçları Ne Olabilir?

Melis Hazal Karagöz’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen, Paribu Sponsorluğundaki #KriptoVeteran’ın yeni bölümü yayında. Erkan Öz, Cemil Şinasi Türün ve İsmail Hakkı Polat ile birlikte meclisteki kripto varlıklara dair yapılan toplantılar hakkında konuşuldu.

Neler Konuşuldu?

-Melis Hazal Karagöz Erkan Öz’e kripto para yasasının ne olacağını ve yapılan görüşmelerle ilgili soru yöneltti:

Erkan Öz “Ben orada 2 tane toplantıya katıldım bir tanesi Meclis Plan Bütçe Komisyonu bir tanesi de Hazine ve Maliye Bakanlığı ve bürokratlarla gerçekleştirildi. Bir toplantı meclis toplantısında çok daha çeşitli ve geniş gruplarla vardı. Tabii orada siyasetçiler ile birlikteydik asıl toplantının ev sahipliğini yapan da AK Parti grup vekili Mustafa Elitaş yer aldı. Bu toplantı daha demokratik pozitif yaklaşımın olduğu bir toplantıydı. Fakat ikinci toplantılarda daha bürokratlarla fazla çekinceleri olduğunu gördük” şeklinde konuştuk.

Erkan Öz toplantılar hakkında şunları da ekledi:

Erkan Öz “Türkiye’de bir yasa yapım süreci var yasa yapım süreci kriptolar ile ilgili hemen işlemeyecek büyük ihtimalle tartışılacak mecliste de tartışılacak belki toplantılar daha fazla yapılacak orada bir can daha önceden korunmadığımız için herkes Tabii kendi çıkarı için bir şeyler söylüyor Hani bakıldığı zaman kavramlarını daha içi dolu değil mesela ilk toplantıda ilk sorulan sorulardan bir tanesi “siz Türkiye’ye döviz geçirdiğinizi söylüyorsunuz peki nasıl getiriyorsunuz?” oldu” diye konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala