bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,690.33 0.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.40 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 616.44 2.49%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 1.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529711 1.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473631 1.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152217 1.16%

Bir Mutant Ape Yacht Club NFT’si 6 Milyon Dolara Satıldı

bir mutant ape yacht club nftsi 6 milyon dolara satildi

NFT sektörü son dönemde hiç olmadığı kadar popülerleşmiş durumda. NFT platformları saniyeler içerisinde binlerce NFT satışına tanıklık ediyor. Son olarak popüler NFT koleksiyonlarından olan Mutant Ape Yacht Club NFT‘lerinden bir tanesi, 6 milyon dolara alıcı buldu.

Böylece kısa bir süre önce piyasaya sürülen Bored Ape Yacht Club‘ın yeni NFT koleksiyonu (Serums), 1.542 Ethereum (ETH) karşılığında şimdiye kadarki en pahalı NFT’sini satmış oldu.

bir mutant ape yacht club nftsi 6 milyon dolara satildi 1

Mutant Ape Yacht Club NFT’leri Hızla Satılıyor

NFT sektöründe bazı koleksiyonlar oldukça hızlı el değiştiriyor. Öyle ki Bored Ape Yacht Club ve CryptoPunks gibi NFT’ler sahiplerine milyonlarca dolar kazandırıyor. Sadece Bored Ape Yacht Clup, 24 saatte 9.091 Ethereum‘luk (yaklaşık 33.6 milyon dolar) hacme sahip.

Diğer taraftan 6 milyon dolarlık bu NFT’yi satın alan Chain.com’un CEO’su Deepak Thapliyal, NFT’yi kültür için aldığını söyledi.

Son olarak satılan bu NFT’nin bir Bored Ape Yacht Club’ı (BAYC) mutant bir versiyona dönüştüren bir “Serum” NFT’si olduğunu belirtelim. Satın alınan bu serumlar, BAYC tarafından NFT sahiplerine airdrop ile dağıtılıyor ve yeni bir NFT yaratılmış olunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala