bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,049.16 3.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.99 2.08%
bnb
BNB (BNB) $ 561.18 3.27%
solana
Solana (SOL) $ 143.24 3.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512284 5.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.491801 11.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155422 5.71%

The Weeknd, İlk NFT’lerini Ethereum Ağında Piyasaya Sürüyor

the weeknd ilk nftlerini ethereum aginda piyasaya suruyor

NFT sektörü sanatçıların odak noktası olmaya devam ediyor. Son olarak ünlü pop şarkıcısı The Weeknd (gerçek ismi ile Aka Abel Tesfaye) kısa süre önce hit single’ı “Blinding Lights” ın Top 100 listesinde 90 haftayı doldurmasıyla önemli bir dönüm noktasını aştı.

Sanatçı tüm zamanların rekorunu kırarken bunu ilginç bir şekilde kutlamayı seçti. The Weeknd, Tom Brady’nin İmza platformu ve OpenSea pazarı aracılığıyla piyasaya sürülen bir dizi sınırlı sayıda NFT koleksiyonuyla rekorunu kutluyor.

the weeknd ilk nftlerini ethereum aginda piyasaya suruyor 1

The Weeknd, Rekorunu NFT ile Kutluyor

7 adet basılacak olan bu NFT’ler, sanatçı, Autograph, müzik endüstrisi yayını Billboard ve koleksiyon kartları girişimi The Infinite arasındaki bir işbirliğini kapsıyor. The Weeknd kısa süre önce resmi web sitesi aracılığıyla bu dönüm noktasından ilham alan fiziksel ticaret kartlarını yayınlamıştı.

Şu anda OpenSea üzerinde erişilebilir olan NFT’ler, Perşembe günü hayranlar ile buluşacak.

NFT’lerin altısında “Blinding Lights” müzik videosundan görüntüler yer alırken, diğerinde ise Billboard’un kapağında The Weeknd gösteriliyor. Yedi NFT’nin tamamının sanatçı tarafından dijital olarak imzalandığını da belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala