bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,464.88 2.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,549.18 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 580.60 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 185.76 1.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628192 2.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648987 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219697 20.02%

SK Square’den Alt Şirketlerine Metaverse Çağrısı

sk squareden alt sirketlerin metaverse cagrisi

Güney Koreli yatırım şirketi SK Square Group, alt şirketlerinin yakın zamanda Metaverse üzerinde yeni girişimler başlatması için çağrıda bulundu. SK Square, portföyündeki tüm şirketlerin bir metaverse varlığına sahip olmasını istediğini açıkladı. 

Şirketin Genel Müdürü Huh Seok-joon, konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“İşimizin metaverse’ü kapsaması gerekiyor. Gelecekte, müşteriler cep telefonları yerine metaverse aracılığıyla diğer şirketlerle etkileşime girecek ve kripto platformları için yerel para birimleri haline gelecekler.”

sk squareden alt sirketlerine metaverse cagrisi 2

SK Square’den Metaverse Adımı

Küresel olarak popülaritesi hızla artan Metaverse sektörü, giderek daha fazla kabul göremeye devam ediyor. Son olarak SK Telecom‘un yatırım yan kuruluşu SK Square da tüm alt şirketlerine metaverse çağrısında bulunarak metaverse’e adım attı.

Diğer taraftan bu büyük şirketler için bir ilk değil. Öyle ki kısa bir süre önce kripto yatırım devi Grayscale, metaverse’ün yıllık 1 trilyon dolardan fazla gelire sahip bir pazar fırsatını temsil ettiğini söylemişti.

Bunun beraberinde başa Meta (Facebook) olmak üzere birçok şirket Metaverse üzerinde etkinliğini artırıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala