bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,717.88 1.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,284.83 3.31%
bnb
BNB (BNB) $ 612.91 1.35%
solana
Solana (SOL) $ 159.24 3.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545003 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497893 3.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162591 2.89%

BTCafe’de Melis Hazal Karagöz’ün Konuğu Ezgi Avcı Oldu

BTCafe’de bu hafta Melis Hazal Karagöz’ün konuğu Ezgi Avcı oldu. Ezgi Avcı ile kariyerinden, geçmişte yaptığı projelerden ve kripto varlıkla olan ilişkisinden bahsedildi.

Neler Konuşuldu?

Melis Hazal Karagöz, Ezgi Avcı’ya “Kripto paralar ile aran nasıl? diye sordu:

Ezgi Avcı “şöyle söyleyeyim mi son bir buçuk yıldır takip ediyorum neler oluyor. YouTube kanallarından izliyorum, neye yatırım yapılması gerektiğini piyasalarda ne çıkacak, ne inecek bunları takip ediyorum. Sadece şöyle bir şey var tabii ki bu konu ile alakalı bir yatırımım yok. Çünkü ben hala kendi kendimi bu konuya adapte etmeye çalışıyorum. Arkadaş çevremde herkes yaptığı yatırımları söylüyor şundan şu kadar kazandım, işte bu kadar kar ettin gibi bu ortamlar var. Kim hangi koyunu aldı bana da hangisini önerdi. Bana da alttan birçok bilgiler geliyor. Bunu da al bak bu kazandıracak gibi birçok ipucu geliyor”dedi.

Melis Hazal Karagöz, Ezgi Avcı’ya “NFT ile ilgili neler biliyorsun?” şeklinde bir soru yöneltti:

Ezgi Avcı “Öncelikle şunu belirtmem gerekiyor ben NFT alanına dair bir girişimin olmadı. Ama biliyorum görüyorum ve çok şaşkınım. Bu arada bana çok farklı geliyor. Çok fazla sanal ortam oldu; kahkahalar, videolar, sanat eserlerinin hepsi dijital ortama. Bu durum bana gerçekten çok farklı geliyor. Ben özellikle dokunamayınca duvarıma atamayınca tuhaf geliyor. Bir de şunu okumuştum, bir video vardı o video 750 milyon dolara satılmış yani gerçekten çok şaşırmıştım” şeklinde konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala