bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,373.98 3.81%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,063.54 2.05%
bnb
BNB (BNB) $ 549.56 2.84%
solana
Solana (SOL) $ 140.01 4.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502167 0.67%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453058 1.72%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150413 1.18%

Gamevil, Blockchain Teknoloji Şirketi Zenaad’ı Satın Aldı

gamevil blockchain teknoloji sirketi zenaadi satin aldi 3

Mobil oyun şirketi Gamevil, gelecek yıldan itibaren Blockchain tabanlı oyun özelliklerini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda şirket, Blockchain teknoloji şirketi Zenaad‘ı satın aldı. Gamevil daha önce Güney Kore’nin dört büyük kripto borsalarından biri olan Coinone’nun büyük bir bölümünü satın almıştı.

Gamevil, Zenaad ile Blockchain Tabanlı Oyunları Geliştirmeyi Planlıyor

Gamevil, Zenaad’ı satın alarak Blockchain ekosistemini inşa etmenin son aşamasına girdiğini açıkladı. Böylece Zenaad‘daki teknoloji gücü, Gamevil‘in geliştirme ekibine dahil edildi.

gamevil blockchain teknoloji sirketi zenaadi satin aldi

Gamevil, yeni elde ettiği Blockchain teknik bilgisiyle, NFT değişimi için e-cüzdanlar oluşturmayı ve Gamevil‘in HIVE platformu için Blockchain tabanlı bir reklam çözümleri geliştirmeyi hedefliyor. Bunun yanında Blockchain tabanlı oyna-kazan oyunları da geliştirmeyi planlıyor.

Gamevil’in HIVE platformu, Blockchain tabanlı oyunlar geliştiren, şirketler için ortamı geliştirmek ve NFT‘lerin ticaretini kolaylaştırmak için Blockchain tabanlı bir açık oyun platformuna geçiş yapıyor. Ayrıca Gamevil‘in NFT değişim programı 2022’nin ilk yarısında başlayacak.

NFT‘lerle ödüllendiren Blockchain tabanlı oyunlar, olası spekülatif davranışların teşvik edilmesi nedeniyle Güney Kore’de yasaklandı. Ülkenin oyun komitesi yetkilisi geçen hafta, spekülasyonla ilgili oyun yasasında bir değişiklik yapılmadıkça yasağın kaldırılmayacağını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala