bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,244.14 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,897.32 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 527.53 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 130.42 1.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472283 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428202 4.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141253 4.05%

Peter Brandt, Litecoin Hakkında Tahminde Bulundu

peter brandt litecoin hakkinda tahminde bulundu

Başarılı fiyat tahminleri ile kripto varlık sektöründe önemli bir isim olduğunu kanıtlayan Peter Brandt, son üç günde yüzde 43 oranında yükselen Litecoin hakkında tahminde bulundu. Brandt’ın Twitter hesabı üzerinden paylaştığı teknik analizine göre; Litecoin (LTC) için ilk büyük direncin 400 dolar seviyesinde.

Peter Brandt Litecoin Grafiği Yayınladı

Peter Brandt, en son paylaşımında; 2021 zirvesinin 395 dolar civarında yeniden test edilmesini beklediğini söyledi. Brandt, tweete ek olarak, kullanıcıların Eylül ayında ulaşılan bir önceki zirveye dayanarak direnç çizgisinin kırılmasını görebilecekleri bir Litecoin grafiği paylaştı.

İşaretlenmiş olan direnç bölgesi, Litecoin‘in Mayıs ayındaki 414 dolarlık en yüksek seviyesi ile ilişkili. LTC, yeni ATH’ye ulaştıktan sonra, günler içinde yüzde 60 oranında düşmüştü. Bu durum da büyük bir satışa yol açtı.

litecoin

Grafikteki en dikkate değer hareket, 13 Eylül’de Walmart tarafından Litecoin‘in kabulüne ilişkin yanlış bir duyurunun yayınlanmasıyla fark edildi. Walmart’ın ödemelerde Litecoin kabul edeceğine dair söylentilerin ardından ciddi bir hareket kazanan Litecoin, haberin yalanlanmasıyla birlikte bir düşüş yaşamıştı.

Bazı kullanıcılar, Litecoin’in Ethereum’a karşı performansının – yüzde 91’lik bir fiyat hareketiyle sonuçlandığından kabul edilemez olduğunu söylüyor. Bu da Ethereum’un istikrarlı bir şekilde yükselirken, Litecoin’in belirli bir aralık içinde hareket ettiği anlamına geliyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala