bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

ADALend, Platformlar Arası Geliştirme Sürecine Başlıyor

adalend platformlar arasi gelistirme surecine basliyor 2

Cardano ağındaki (ADA) merkezi olmayan finans protokollerinden biri olan ADALend, geliştirme süreciyle ilgili güncellemeleri paylaştı. ADALend, platformlar arası entegrasyonlarının geliştirilmesine çok yakında başlama planlarının olduğunu açıkladı.

ADALend, tarafından yayınlanan resmi açıklamaya göre; platformlar arası entegrasyonlar, dünya çapında daha geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından merkezi olmayan finansal hizmetlere erişim sağlayacak.

ADALend, Platformlar Arası Entegrasyonların Detaylarını Açıkladı

Temel olarak, ADALend ekibi, ağlar arası entegrasyonların dünyanın her yerinden yeni likidite ve destekçiler getirmesini bekliyor. Blok zincir ve kripto para birimlerinde çeşitli düzeylerde uzmanlığa sahip, merkezi olmayan finans (DeFi) meraklıları, blok zincirlerinden en büyük hisse kanıtı ağı olan Cardano’ya geçme şansına sahip olacak.

adalend platformlar arasi gelistirme surecine basliyor

ADALend; müşterileri ve likidite sağlayıcıları için daha iyi ve sorunsuz bir DeFi deneyimi için arayüzü ve kullanıcı deneyimini yeniden gözden geçirecek. ADALend’in Genel Müdürü Javed Khattak’ın yaptığı açıklamaya göre;

ADALend, geleneksel kullanıcıların merkezi olmayan finansmana dahil olmaları için daha az giriş engeli sağlamak için kullanıcı arayüzü ve platformun kullanıcı deneyimi ve basitliği üzerinde çalışacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala