bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,159.19 3.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.32 2.23%
bnb
BNB (BNB) $ 605.94 0.43%
solana
Solana (SOL) $ 149.15 4.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531697 3.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477233 5.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15276 4.74%

SABB, Ripple Destekli ABD Doları Transfer Hizmetini Başlattı

sabb ripple destekli sinir otesi transfer hizmetini baslatti

Suudi İngiliz Bankası (SABB), kurumsal müşterilerine anında ABD Doları ödemeleri sağlayabilmek için Rippleın teknolojisinden yararlanacağını duyurdu. Ayrıca Ripple Suudi İngiliz Bankası’nın, havale ağını Hindistan ve Sri Lanka’ya kadar genişlemesinde yardımcı olmuştu.

Bu hizmet, Ripple’ın yardımıyla açılan üçüncü koridor olacak. Ripple’dan Brooks Entwistle bu ortaklığın genişlemesinin bölgedeki şirketlere ve tüketicilere fayda sağlayacağını düşünüyor:

Bunu SABB ile ortaklaşa pazara sunmaktan ve bölgedeki hem kurumsal hem de tüketicilerin yararına uzun süredir devam eden ortaklığımızı sürdürmekten heyecan duyuyoruz.

Geçtiğimiz ay Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, bir röportaj sırasında Orta Doğu’nun şirketin en hızlı büyüyen bölgesi olduğunu dile getirdi.

Suudi İngiliz Bankası Ripple’ın Ağına Katılan İlk Bankalardan Biri

Ripple’ın ticari faaliyeti, geçen yıla oranla beş kat artış yaşadı. Aralık ayında Suudi İngiliz Bankası şirketle bir anlaşma yaptıktan sonra Ripple’ın Hindistan rupileriyle sınır ötesi ödeme hizmetini denemeye başlamıştı. Bununla beraber Ocak 2018’de SABB, Suudi Arabistan’da Ripple’ın ağına katılan ilk bankalardan biri oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala