bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,781.89 0.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,259.76 3.07%
bnb
BNB (BNB) $ 608.88 1.43%
solana
Solana (SOL) $ 158.28 3.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.549069 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.506303 0.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161682 2.80%

JD Technology NFT Planlarını Açıkladı

jd technology nft planlarini acikladi

Çin’in en büyük e-ticaret uygulamalarından biri olan JD.com’un teknoloji geliştirme kolu JD Technology, blockchain, fintech, yapay zeka, sağlık teknolojisi ve bulut hizmetleri üzerinde çalışıyor. Son olarak, JD Technology, rakibi Alibaba’yı takip ederek, NFT teknolojisini ve planlarını duyurdu.

JD Technology, resmi hesabındaki bir WeChat gönderisine göre, yıllık konferansı JD Discovery için kendi NFT zinciri üzerine kurulmuş, sınırlı sayıda olan yedi NFT’yi ücretsiz olarak sunuyor.

JD Technolog Kendi NFT Teknik Servis Platformunu Geliştirdi

JD’nin daha önce ilk NFT’leri, JD Technology’nin “JD Chain” olarak adlandırılan kendi blok kanalında basıldı. Aynı zamanda orada yayınlandı. Şirket bununla beraber, kullanıcıların NFT koleksiyonlarını depolayabilecekleri, doğrulayabilecekleri, dağıtabilecekleri ve izleyebilecekleri bir “NFT teknik servis platformu” geliştirdi.

jd technology nft planlarini acikladi

Yedi NFT, her biri şirketin kilit sektörlerinden birini temsil eden JD.com’un maskotunu içeriyor bunlar şu şekilde; perakende, teknoloji, lojistik, sağlık, finans ve akıllı şehirler.

Ayrıca, 19 Ekim ve 22 Kasım tarihleri ​​arasında şirketin Discovery konferansına kaydolan herkese bir NFT ücretsiz olarak verilecek.

Belirtmek gerekirse; Yedi NFT 22 Kasım’dan sonra piyasaya sürülmeyecek, ancak kullanıcılar bunları başkalarına aktarabilecek. JD, NFT platformunu telif hakkı koruması, kamu refahı, sanat koleksiyonu ve e-ticaret üzerine uygulamayı planlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala