bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,051.16 3.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.84 4.70%
bnb
BNB (BNB) $ 610.13 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 8.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521164 4.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472398 5.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150604 7.37%

Wix, Kripto Para Ödemesi İçin Bitpay İle Ortaklık Kurdu

wix kripto para odemesi icin bitpay ile ortaklik kurdu

Dünyanın en büyük blok zinciri ödeme hizmetleri sağlayıcısı olan BitPay ile Wix ortaklık kurdu. Ortaklık ile Wix e-Ticaret platformunda yeni bir ödeme seçeneği olarak kripto paralar ile ödeme seçeneği getirilecek.

BitPay ve Wix ortaklığı çerçevesinde Wix’in bünyesinde olan web sitelerinde, BitPay aracılığıyla kripto varlık ödemelerini kabul etmelerini sağlayacak. Müşteriler, BitPay’de Bitcoin, Bitcoin Cash, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, Wrapped Bitcoin, ayrıca XRP fakat belirli ülkelerde kullanılmak üzere 12 farklı kripto para birimini kullanarak ödeme yapabilecek.

Söz konusu olan bu kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri yaklaşık olarak 1,4 trilyon dolar değerinde. Yani küresel kripto piyasa değerinin yaklaşık yüzde 70’ini oluşturuyor.

wix kripto para odemesi icin bitpay ile ortaklik kurdu

Wix, Bitpay ile Ortaklığı ile Kripto Ödemelerine Hazırlanıyor

BitPay CEO’su Stephen Pair yapılan ortaklığı değerlendirirken; kripto para birimini ana akım haline getirme konusunda ileriye doğru bir adım atmaya hazırlandıklarının altını çizdi. Stephen Pair yaptığı açıklamada konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Wix, 210 milyondan fazla kullanıcısı olan en büyük ve en yaygın kullanılan web geliştirme platformlarından biri, bu nedenle kripto para birimini ana akım haline getirme konusunda ileriye doğru bir adım atmaya hazırlanıyor. İşletmeler hızla pazara girebilir ve trilyon dolarlık kripto para birimi pazarından yararlanarak artan satışları yakalayabilir

Wix ayrıca bu ortaklık ile e-Ticaret müşterilerine, Bitcoin veya diğer kripto para birimleri ile ödeme tercihi sunarak, sitelerin satışlarını artırma fırsatı sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala