bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,796.97 3.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,555.00 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 582.11 2.05%
solana
Solana (SOL) $ 185.36 1.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.632109 2.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651691 2.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219329 18.36%

Valkyrie Investments CEO’su: Bitcoin Dijital Bir Değer Deposu

valkyrie investments ceosu bitcoin dijital bir deger deposu

Valkyrie Investments CEO’su Leah Wald, Bitcoin ile ilgili bir değerlendirmede bulundu. Valkyrie Investments CEO’su, JPMorgan CEO’sunun aksine Bitcoin’in aptal altını olmadığını aksine harika bir dijital altın ve değer deposu olduğunu dile getirdi.

Valkyrie Investments CEO’su Leah Wald, Bitcoin’in ile ilgili olarak ayrıca erken aşamalarda olmasına rağmen Bitcoin’in en güçlü parasal ağlardan biri olduğuna inanıyor.

Ayrıca Wald açıklamalarına şunları da ekledi:

Bitcoin 50.000 doları geçebilir ve bu fiyatı koruyabilirse, bu boğa koşusunun dördüncü çeyrekte onu en yüksek seviyelere çıkarmasını bekliyoruz. Ekim için çok heyecanlıyım; 4. çeyrek için heyecanlıyım.

bitcoin 674

Valkyrie Investments CEO’su Bitcoin için Aptal Altın İddialarını Reddetti

Wald, Bitcoin ile ilgili yapılan bazı olumsuz yorumları reddetti. Wald, Dimon’un Bitcoin’in gerçek bir değeri olmadığı ve aptal altını olarak değerlendirmesini reddetti.

Wald konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Açıkçası bunun aptal altını olduğunu düşünmüyorum. Bence harika bir dijital altın ve mükemmel bir iş çıkardı.

Aynı zamanda Wald, dijital doların Bitcoin fiyatı üzerinde sağlam bir etki bırakacağını ve güçlendirebileceğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala