bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,057.16 3.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.76 2.41%
bnb
BNB (BNB) $ 608.86 0.10%
solana
Solana (SOL) $ 149.03 4.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532207 3.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477317 5.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152624 4.99%

Huobi, Çin’den Çekilme Detaylarını Açıkladı

huobi cinden cekilme detaylarini acikladi

Huobi Borsası, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile Çin’deki tüm yeni kayıtları durdurduğunu açıklamıştı. Kısa bir süre sonra Huobi cephesinden yeni bir hamle daha geldi. Huobi, Çin’deki tüm hesapları askıya alacağını da ekledi. Kripto varlık alım satım platformu şimdi ise Çinli kullanıcılar için bu hamlelerin ayrıntılarını açıkladı.

Çinli kripto blog yazarı Colin Wu, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda Huobi borsasının Çin pazarından çekilmesinin bazı ayrıntılarını aktardı.

Huobi, Çinli Kullanıcıları Kademeli Olarak Yasaklıyor!

Kripto varlıklar, madencilik ve kripto borsaları dahil olmak üzere kripto ile ilgili her şeyi kapsayan yasaklar hakkında Çinli gazeteci ve blog yazarı, Huobi’nin Çin’deki kullanıcılara hizmet sağlamayı durdurmasıyla ilgili ayrıntıları paylaştı.

huobiden sonra iki madencilik tesisi daha cindeki faaliyetlerini durdurdu

Ortadan kaldırılması gereken ilk durumun mevduat olduğunu belirtiliyor. Kullanıcılar 14 Aralık’tan itibaren belirtilen işlemleri yapamayacak. Ayrıca 31 Aralık’ta Çin yuanı (CNY) ile ticaret durdurulacak. Bununla birlikte Wu paylaşımında bu durumun Çinli olmayan kullanıcıları etkilemeyeceğini özellikle vurguladı.

Ayrıca Çin hükümeti tarafından birkaç yerel kripto borsası, söz konusu davayı takip ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala