bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,443.27 3.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,155.05 2.55%
bnb
BNB (BNB) $ 608.45 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 146.58 6.40%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527931 3.43%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475488 5.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151235 7.52%

TikTok NFT Koleksiyonunu Duyurdu

tiktok nft koleksiyonunu duyurdu

TikTok, en iyi içerik oluşturucularını bir araya getirerek yepyeni bir NFT koleksiyonu başlatıyor. Yeni duyurulan TikTok En İyi Anlarında, Lil Nas X, Rudy Willingham, Bella Poarch, Curtis Roach, Brittany Broski, FNMeka, Jess Marciante ve Gary Vaynerchuk gibi isimler var. Bu önemli isimlerin NFT’leri koleksiyon olarak yayınlanacak.

Bu içerik oluşturucular, viral videolarını kutlayan ek sınırlı sayıda NFT’ler oluşturmak için COIN ARTIST, x0r, RTFKT, Grimes ve diğerleri ile birlikte çalışacak.

TikTok’a göre, NFT satışlarından elde edilen gelir “büyük ölçüde doğrudan ilgili yaratıcılara ve NFT sanatçılarına gidecek.” Ancak, Brittany Broski ve Grimes işbirliğinden elde edilen gelirler hayır kurumlarına gidecek. 

tiktok yeni nft koleksiyonunu duyurdu

TikTok NFT Koleksiyonu ile Fenomenleri Topluyor

Lil Nas X, koleksiyonun ilk bire bir NFT’sini çıkaracak ve koleksiyonun ilk sınırlı sayıda NFT’sini başlatmak için Rudy Willingham ile işbirliği yapacak. Ethereum’da kullanıma sunulacak NFT’ler için bir katman-2 protokolü olan Immutable X aracılık edecek.

Ek olarak 6 Ekim başlangıç olarak işaret ediliyor, ancak videolar 1 Ekim – 5 Kasım tarihleri ​​arasında Queens, NY’deki Hareketli Görüntü Müzesi’nde Sonsuz Düetler: TikTok’ta Birlikte Yaratma başlıklı bir koleksiyonda halka sunulacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala