bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,373.98 3.81%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,063.54 2.05%
bnb
BNB (BNB) $ 549.56 2.84%
solana
Solana (SOL) $ 140.01 4.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502167 0.67%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453058 1.72%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150413 1.18%

ABD’li Magnum Emlak Grubu Bitcoin ile Ödeme Kabul Edecek

abdli magnum emlak grubu bitcoin ile odeme kabul edecek

ABD’li emlak şirketi Magnum, Manhattan’da lüks konut projesinin zemin katında yer alan 29 milyon dolar değerindeki üç zemin kat mağazası için Bitcoin ile ödeme kabul edeceğini açıkladı.

4 milyar dolar değerinde portföyü bulunan New York merkezli emlak firması Magnum Real Estate Group’un yönetici ortağı Ben Shaoul, Bitcoin işlemlerinde öncü olduklarını dile getirdi. Ardından Ben Shaoul konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bitcoin işlemlerinde öncüyüz ve blok zinciri kullanarak daha birçok işlemin yapılabileceği bir yol görüyoruz”

Shaoul ayrıca, alıcının seçimine bağlı olarak, satın aldığı mülkü yeniden satmak isterse, bu satışı kripto varlıklar ile yapabilecek.

abdli magnum emlak grubu bitcoin ile odeme kabul edecek 2

Magnum Emlak Diğer Daireleri de Sattı

Magnum Emlak Grubu ayrıca perakende satış alanlarının üzerindeki diğer daireleri de sattığını açıkladı. Bu satılan dairelerinin bazılarının ödemesi ise kripto varlıklar ile gerçekleşti.

Ek olarak, ödemeler dünyanın en büyük kripto varlık ödeme işlemcisi olan BitPay aracılığıyla gerçekleşecek.

Juwai IQI Group’un kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Georg Chmiel ise konu ile ilgili;

“Bu yatırım, önemli miktarda bitcoin tutan ve New York’ta uzun vadeli kiralık bir perakende mülkün istikrarını ve nakit akışını isteyen herhangi bir Hong Konglu veya Çinli alıcıya hitap edebilir” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala