bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,000.15 4.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.42 3.53%
bnb
BNB (BNB) $ 608.24 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 146.21 7.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523228 4.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472443 6.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150214 6.90%

E-Money: Stablecoin’ler Algorand’da Satışa Sunulacak

e money duyurdu stablecoin algorandda satisa sunulacak

e-Money, Avrupa’daki Stablecoin’lerin dolaşımını hızlandırmak adına yeni bir adım attı. Bu doğrultuda Algorand Blockchain ile entegrasyon yapıldığı duyuruldu. Bu entegrasyon sayesinde; eEUR, eCHF, eNOK, eSEK ve eDKK de dahil olmak üzere, Algorand ekosistemindeki bir dizi Stablecoin desteklenecek.

Yapılan açıklamaya göre Algorand kullanıcıları, bu dijital paralara erişebilecek.

Son zamanlarda hızla büyüyen kripto piyasalarında, fiyat istikrarlı varlıklara olan talep nedeniyle önemli ölçüde popülerlik kazan Stablecoin’ler, e-Money’den Algorand’a bağlanacak.

Bu entegrasyon ile Avrupa’daki kullanıcılara yerel para birimi seçenekleri sunmak isteyen Algorand, üzerine kurulu uygulamaların daha hızlı pazara sunulmasını sağlayacak ve Avrupa para birimi tabanlı olan Stablecoin’ler bu Blockchain’de kullanılabilecek.

e money duyurdu stablecoin algorandda satisa sunulacak 2

e-Money Tarafından İhraç Edilen Stablecoin’ler Desteklenecek

e-Money tarafından ihraç edilen Stablecoin’ler, ticari bankalarda tutulan mevduatlar ve devlet tahviller tarafından destekleniyor. Böylece, temel faiz oranı izlenecek, kullanıcıların da faiz oranlarını tahakkuk etmesi sağlanacak.

Ayrıca bu entegrasyon ile Alogrand ekosisteminde bulunan Stablecoin yelpazesi büyüyor. Örnek olarak; ABD dolarına sabitlenmiş USDC ve USDT isimli Stablecoin’lerin yanında, Kanada dolarına ve Brezilya realine sabitlenmiş fiat destekli varlıklar ağda dolaşımdalar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala