bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,632.05 4.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.70 5.34%
bnb
BNB (BNB) $ 607.49 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 144.36 8.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517184 5.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465346 6.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148217 8.30%

CryptoPunks’ın Yaratıcısı Larva Labs, Eğlence Dünyasının Önde Gelen İsimlerinden UTA ile Anlaştı

cryptopunksin yaraticisi larva labs eglence dunyasinin onde gelen isimlerinden uta ile anlasti

CryptoPunks koleksiyonu Hollywood yolcusu olabilir.

En popüler NFT koleksiyonlarından biri olan CryptoPunks’ın yaratıcısı Larva Labs, eğlence dünyasının en büyük isimlerinden biri olan United Talent Agency (UTA) ile anlaştı. Buna göre UTA, Larva Labs projelerini yayıncılık, video oyunları vb. projelerinde temsil edecek. Bu projeler ise şirketin en önde gelen projeleri olan CryptoPunks, Meebits ve Autoglyphs’i içeriyor. 

UTA’dan Lesley Silverman yaptığı açıklamada bu hamlenin “tamamen kripto dünyasından gelen bir projenin daha geniş bir eğlence alanına girmesi için ilk fırsatlardan biri olduğunu ve bunu hak ettikleri” ifadelerini kullandı. 

Bu hamle ise, NFT’lere yönelik ana akım benimsenmenin hemen ardından geldi. Daha önce aktardığımız üzere ödeme devi Visa, 150.000 dolar değerinde bir CryptoPunk satın almıştı. Ödeme devi ayrıca NFT’lerin yükseleceğini öngören bir NFT raporu da yayımladı. 

CryptoPunks koleksiyonu, önde gelen NFT pazar yeri OpenSea’de yer alan en yüksek hacimli NFT koleksiyonudur. OpenSea, geçtiğimiz ay rekor işlem hacmi açıklayarak diğer NFT platformlarını geride bırakmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala