bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,763.35 5.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,102.04 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 559.74 2.76%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 10.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49959 2.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461995 4.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151919 5.60%

FTX.US, Kripto Türev Borsası LedgerX’i Satın Aldığını Duyurdu

ftx us kripto turev borsasi ledgerxi satin aldigini duyurdu 1

FTX.US, açıklanmayan bir meblağ karşılığında kripto türev borsası LedgerX’i satın aldı. Anlaşmanın Ekim ayında tamamlanması bekleniyor. 

Kripto borsası FTX’in ABD’deki iştiraki FTX.US, ilk satın alımını gerçekleştirdi. Şirket, açıklanmayan bir meblağ karşılığında kripto türev borsası LedgerX’i satın aldı.

FTX.US başkanı Brett Harrison The Block’a verdiği demeçte, anlaşmanın Ekim ayında tamamlanmasının beklendiğini aktardı. Harrison, anlaşmanın mali şartlarını açıklanmamasına rağmen, LedgerX’in kârlı bir kuruluş olduğunu ve bugüne kadar toplam fonda yaklaşık 35 milyon dolar topladığını belirtti.

2017 yılında piyasaya sürülen LedgerX’in tartışmalı bir geçmişi bulunuyor. 2019 yılında, borsanın kurucu ortakları Paul ve Juthica Chou, ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) ile bir mücadelenin ardından idari izne ayrıldı. LedgerX, o sırada bir türev ürün piyasaya sürdüğünü ve daha sonra CFTC’nin firmaya ürün için bir DCO lisansı sağlamadığını söylediği için ifadesini geri çekmek zorunda kaldığını duyurdu. LedgerX daha sonra yönetim ekibini değiştirdi ve bugün CFTC’den bir DCO lisansına, bir DCM lisansına ve bir SEF lisansına sahip.

Harrison mevcut LedgerX ekibinin, yönetiminin ve yönetim kurulunun “hepsinin mükemmel olduğunu ve CFTC ile güçlü ilişkileri olduğunu” söyledi. LedgerX’in “ABD’de perakende kripto opsiyon pazarını başlatabilen tek şirket” olduğunu hatırlattı. LedgerX şu anda hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için kripto vadeli işlemleri, opsiyonlar ve swap’ler sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala