bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,161.07 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.45 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 584.25 2.28%
solana
Solana (SOL) $ 186.92 2.63%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621289 1.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654218 2.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218027 15.08%

Compound, İşletmeler ve Kurumsal Müşteriler İçin Yeni Ürününü Duyurdu

compound isletmeler ve kurumsal musteriler icin yeni urununu duyurdu

Merkeziyetsiz finans (DeFi) kredi platformu Compound, işletmeler ve kurumlar için yeni bir ürün duyurdu. Bugün blog sitesi aracılığıyla yapılan duyuruda, kripto para alanına yabancı olan yerel işletmeler ve finans kurumları için Compound Treasury adlı ürün tanıtıldı. 

Compound, yaptığı açıklamada piyasa oynaklığına rağmen protokolün kusursuz bir şekilde çalıştığını vurgularken ürün yelpazesinin güvenliği ve güvenilirliğini kurumsal yatırımcılara sunmak istediğini kaydetti.

Compound, kripto para saklama şirketi Fireblocks ve USDC stablecoin’inin arkasındaki şirket olan Circle ile birlikte çalışacak. Bu ürün, fintech girişimlerinin USDC piyasasındaki faiz oranlarına erişmesini mümkün kılarken, aynı zamanda DeFi ile ilişkili karmaşıkları da ortadan kaldırarak süreci basitleştirecek. 

Müşteriler, dolar bakiyelerini Compound Treasury’e aktararak yıllık %4 gibi bir faiz oranı elde edebilecek. Bu ise, genel olarak bankaların sunduğu faiz oranlarından çok daha yüksek bir orana karşılık geliyor. Compound konu hakkında şunları söyledi:

“Vizyonumuz, Compound Treasury’nin kripto para alanı dışındaki finans kurumlarının DeFi’nin temel faydalarını milyarlarca kullanıcıya sunabilmesi için bir köprü haline gelmesi.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala