bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,152.65 2.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,030.02 2.13%
bnb
BNB (BNB) $ 549.03 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 136.07 0.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499214 0.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452305 1.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150453 4.35%

Medya Devi Fox, NFT Şirketi ve Blokzinciri Tabanlı Bir Animasyon Serisi Başlatıyor

medya devi fox nft sirketi ve blokzinciri tabanli bir animasyon serisi baslatiyor

Medya ve eğlence devi Fox, Blockchain Creative Labs adlı bir non-fungible token (NFT) şirketi ve Krapopolis adlı bir blokzinciri tabanlı animasyon serisi başlatıyor.

Krapopolis adlı bilim kurgu animasyonu Rick and Morty’yi yaratıcısı Dan Harmon tarafından oluşturulacak. Seri “Dünyanın ilk şehirlerinden birini birbirlerini öldürmeden yönetmeye çalışan kusurlu bir insan, tanrı ve canavar ailesi”ni konu alacak ve yapımcılığını Fox’un yan kuruluşu Bento Box Entertainment üstlenecek. 

Fox ayrıca Krapopolis için karakter, arka plan sanatı ve GIF’leri temsil eden NFT’lerden, hizmetle ilgilenen hayranları ödüllendirmek için tasarlanmış token’lara kadar çeşitli dijital öğeler sunacak bir pazar yeri açacak.

Fox, NFT’leri oluşturmak ve satmak için hangi blokzinciri ağını kullanmayı planladığı da dahil olmak üzere, NFT konusu hakkında henüz pek çok ayrıntı açıklamadı. Fox Entertainment CEO’su Charlie Collier, The Hollywood Reporter’ın haberine göre, şirketin Pazartesi günü Upfronts sunumunda reklamcılara “Bugün çok ileri gitmemekle birlikte, reklamcı odaklı, sanatçıya öncelik veren ve animasyon takıntılı bir şirket olarak Fox, reklamverenleri NFT’ler de dahil olmak üzere blockchain destekli token’lar dünyasına götürecek” dedi.

Collier ayrıca ekledi:

“Ve Dan’in yaratacak olduğu Krapopolis adlı seri, küratörlüğü tamamen blokzinciri üzerinde gerçekleştirilecek ilk seri olacak. Bunu kendi animasyonumuz için yaptığımız gibi, markalarınızın NFT’ler aracılığıyla hayranları ve meraklıları ile doğrudan bağlantı kurmasına da yardımcı olacağız.”

NFT’ler, bir blokzincirindeki benzersiz dijital öğelerdir. The Block verilerine göre, son zamanlarda popülerlikleri arttı ancak haftalık hacimleri, kullanıcıları ve işlemleri Şubat ayındaki zirvenin gerisinde yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala