bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,366.85 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.69 0.54%
bnb
BNB (BNB) $ 609.49 3.75%
solana
Solana (SOL) $ 186.23 0.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617415 0.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.644918 0.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215583 8.90%

Dünyaca Ünlü Banka Morgan Stanley’den, Bitcoin (BTC) Hamlesi Geldi

morgan

Dünyaca ünlü yatırım bankası Morgan Stanley, SEC ile paylaşmış olduğu yeni bir belgeye göre, Bitcoin’i (BTC) yeni kurumsal fonlara uygun bir yatırım olarak ekliyor.

Yapılan bu dosyalamaya göre, Counterpoint de dahil olmak üzere, on iki ayrı fonun bir tür Bitcoin yatırımı stratejisi düşündüğü belirtiliyor. Fonlar Grayscale Bitcoin Trust veya nakit ödemeli vadeli işlemler aracılığı ile Bitcoin yatırımı yapabilecekler.

Bazı fonlar, nakit olarak ödenecek olan vadeli işlemler aracılığıyla Grayscale Bitcoin Trust’ı kullanarak Bitcoin yatırımı gerçekleştirebilir. Bir fon, GBTC’ye yaptığı ölçüde, bunu Cayman Adalar yasalarına göre muaf tutuan bir şirket veya yan kuruluş aracılığıyla gerçekleştirecektir.

Geçtiğimiz ay Morgan Stanley, kurumsal özel varlık müşterilerine Bitcoin ile ilgili fonlara erişim sunmaya başlayacağını açıkladı. Aynı zamanda varlık yönetimi birimi, daha önce bildirildiği gibi, kripto paralar için bir durum ortaya koyan bir yatırımcı notu kaleme aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala