bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,533.02 5.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,061.88 3.22%
bnb
BNB (BNB) $ 549.11 4.95%
solana
Solana (SOL) $ 139.11 7.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500555 3.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452428 4.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149151 1.88%

Cardano (ADA) Mary Güncellemesi Gerçekleşti

cardano ada mary guncellemesi gerceklesti 1

Önde gelen kripto para birimi Cardano (ADA) dün akşam saatlerinde beklenen Mary güncellemesini gerçekleştirdi. Güncelleme ile ağa çoklu varlık desteği eklenmiş oldu.

Mary Hardfork Combinator (HFC) etkinliği, dün akşam saatlerinde gerçekleştirildi. Güncelleme ile ağda yerel token’lar oluşturmaya olanak sağlayan bir altyapı oluşturuldu.

Cardano ağı güncelleme ile çok varlıklı bir zincire dönüştü. Artık kullanıcılar, ağda tıpkı ağın yerel token’ı ADA gibi kullanılabilen varlıklar oluşturabiliyor. Ayrıca kullanıcılar, bu yerel varlıklar aracılığıyla NFT’ler yaratabilecek. Güncelleme temelde, Cardano’yu Ethereum ağı gibi çok varlıklı bir ağa dönüştürmeyi amaç edindi.

Cardano’nun arkasındaki şirket IOHK’nin kurucusu Charles Hoskinson, gelişmeyi “tarihi” olarak nitelendirdi. Cardano (ADA) ve IOHK’nın kurucusu Hoskinson şu ifadeleri kullandı:

“ADA ile heyecan verici yeni bir çoklu varlık döneminin başlangıcına hoş geldiniz. Devam eden sunumunda önemli bir kilometre taşı olan bu güncelleme, yerel token işlevselliğinin ve çoklu varlık desteğinin temel #Goguen özelliklerini tanıtıyor. #Cardano için önemli bir yapı taşı ve heyecan verici yeni kullanım durumlarının temellerini oluşturuyor. ADA sahipleri bugün yeni bir #Daedalus Flight sürümünü indirebilir veya yeni özellikleri kontrol etmek için en son #Yoroi’yi kullanabilir. Son testten sonra, tam Cardano token kayıt entegrasyonları ile yeni bir Daedalus gelecek.”

ADA %237 Artış Gösterdi

Cardano (ADA) güncellemenin gerçekleşmesine son bir ay kala devasa bir yükseliş hareketi başlattı. Önce 0.32 dolar seviyesinden 0.68 dolar seviyesine yükseleyen ADA, bir süre bu seviyede yatay hareket sergiledikten sonra 0.90 ve daha sonra ise üç yıl önce belirlediği zirvesini 1.40 dolar ile geride bıraktı. ADA, son bir ayda %237 değer kazandı ve bu büyük yükselişiyle ilk üç kripto para arasına girmeyi başardı.

Güncellemenin ardından düşüş yaşayan ADA, yayın saati itibariye 1.22 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala