bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,373.98 3.81%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,063.54 2.05%
bnb
BNB (BNB) $ 549.56 2.84%
solana
Solana (SOL) $ 140.01 4.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502167 0.67%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453058 1.72%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150413 1.18%

ABD’nin En Köklü Bankası BNY Mellon Kripto Para Hizmeti Sunacak

abdnin en koklu bankasi bny mellon kripto para hizmeti sunacak

ABD’nin en köklü bankalarından biri olan BNY Mellon, müşterilerine kripto para hizmeti sunacak.

Bir Wall Street Journal haberine göre BNY Mellon, müşterilerine Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimlerini saklama ve transfer etme hizmeti sağlayacak. Bankanın varlık hizmetleri ve dijital işletme sorumlusu Roman Regelman gelişme ile ilgili şunları söyledi:

“Dijital varlıklar ana akımın bir parçası haline geliyor.”

BNY Mellon, kripto para birimlerinin, fiat para birimleri ve hisset senetleri ile aynı sistem içinde akışını sağlayacak. Diğer bir deyişle banka, kripto paraları geleneksel varlıklar ile aynı şekilde ele alacak. Bu, kripto para birimlerinin mevcut finansal sisteme entegresi için önemli bir gelişme olarak değerlendirilebilir.

Bitcoin (BTC) niş bir varlıktan, kurumsal şirketlerin dikkatini çeken bir ana akım varlığa dönüştü. Bilindiği üzere, kurumsal yatırımcılara kripto paralara yatırım yapma imkanı sağlayan Grayscale, kurumlar tarafından epey ilgi görüyor.

Ayrıca şirketler, hazinelerine Bitcoin’i bir rezerv varlık olarak da eklemeye başladı. Önde gelen iş zekası şirketi, şimdiye kadar 3 milyar dolarlık Bitcoin satın aldı. Hafta başında ise, dünyanın en zengin adamı Elon Musk’ın CEO’su olduğu elektrikli otomobil şirketi Tesla’nın 1.5 milyar dolarlık Bitcoin satın aldığı ortaya çıktı. Bu satın almalar ise, bankaların görmezden gelemeyeceği kadar büyük.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala