bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,717.88 1.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,284.83 3.31%
bnb
BNB (BNB) $ 612.91 1.35%
solana
Solana (SOL) $ 159.24 3.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545003 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497893 3.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162591 2.89%

650.000 Dolar Seed Yatırım Alan 3D RPG Oyunu Demole IDO’ya Hazırlanıyor! (Sponsorlu)

650 000 dolar seed yatirim alan 3d rpg oyunu demole idoya hazirlaniyor

DeFi Monster Legends (Demole), son zamanların popüler ‘NFT Gaming‘ trendine yeni bir tarz getirmek için hazırlanıyor. NFT tabanlı oyun projelerinin artık yalnızca yatırım amaçlı bir olgudan çıkartılıp, gerçekten oyunculara hitap eden bir formata yükseltilmesi gerektiğine inanan ekip, Demole ile bunu yakında hayata geçirmeyi amaçlıyor.

Demole, Blockchain tabanlı devasa bir canavar dünyası olarak karşımıza çıkıyor. İlk oynanabilir 3D RPG NFT oyunu olma özelliği taşıyan Demole, oyuncuların çeşitli silahlar ve eşyalarla donatılmış NFT canavar kabileleri arasındaki savaşın keyfini çıkaracakları bir evreni oyuncuların önüne seriyor.

Binance Smart Chain (BSC) ve Polygon ile desteklenen Demole, düşük bir gaz ücreti ile hızlı erişime ve güvenli bir altyapıya sahip durumda. Ek olarak Demole, oyunculara savaşlarda ve takaslarda kullanılabilecek NFT canavarları üzerinde tam bir sahiplik imkanı da sunuyor.

İlk 3D NFT oyunlarından birisi olan Demole dünyasının içerisinde kazanç sağlama mekanizmaları özellikle dikkat çekiyor. Kazancı pek çok NFT oyunlarının aksine klasik RPG oyunlarındaki aktivitelere de bağlayarak yalnızca bir ‘Play to Earn’ konseptli NFT projesi olmayacaklarını, oyun severlere de gerçek anlamda hitap etmeyi amaçladıklarını açıkça görebiliyoruz. 

Oyunun bir özelliği olan Training Ground, oyunculara online değilken bile canavarlarını eğitime sokarak hem seviyelerini hem de $DMLG token’larını artırabilme fırsatı sunuyor. Günlük görevler ise oyun içinde ödüller kazanmak için sunulan bir diğer yöntem. Oyuncular Demole dünyasındaki güçlü Boss’ları veya arenada birbirlerini yenerek çeşitli ödüller kazanabiliyor ve kendilerini geliştirebiliyorlar.

Oyuncular, NFT’leri ve token’ları, canavarların kilidini açmak, onları geliştirmek, pet beslemek, item üretmek ve geliştirmek, token stake ederek online değilken bile oyundaki canavarlarını seviye atlatabilmek gibi aktiviteler için kullanabilecekler. Aynı zamanda $DMLG sahiplerinin pasif gelir olarak kâr paylaşımından hak sahibi olduğunu da belirtelim. Demole, ek olarak bir DAO olduğu için, token sahipleri DAO için oy hakkı kazanarak oyuna getirilecek yenilikler ve özellikler için yapılan oylamalarda oy hakkına sahip olacak.

650 000 dolar seed yatirim alan 3d rpg oyunu demole idoya hazirlaniyor 1

Demole, 650.000 Dolar Seed Yatırım Aldı

Demole’un arkasındaki geliştirici ekip, 2021’in üçüncü çeyreğinde oldukça başarılı bir yatırım ve partnerlik turu gerçekleştirdi. Aralarında Good Games Guild, DAO Maker, Momentum 6, Gate.io Labs, Momentum 6, ZBS Capital, LUPAX Capital, AC Capital, Consensus Labs ve daha birçok ünlü firmanın katıldığı yatırım turunu başarıyla tamamladılar.

Projenin yol haritasına baktığımızda ise 2021’in dördüncü çeyreğinde NFT satışları, Marketplace’in açılması, Training Ground ve Monster Nest özelliklerinin aktifleştirilmesi ve sonrasında da oyunun yayınlanması yer aldığını görüyoruz. Yakın zamanda 650.000 dolar değerinde seed yatırım toplayan Demole’un DaoMaker ve Gamestarter üzerinde 18 Ekim’de gerçekleşecek. 17 Ekim’de ön kayıtlar açılacak olan IDO’ya katılarak sizde erken aşama yatırımcılardan birisi olabilirsiniz. IDO süreci hakkında güncel gelişmeleri kaçırmamak için Türkçe Telegram Duyuru Kanalını takip edebilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala