bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,192.93 3.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.91 1.20%
bnb
BNB (BNB) $ 548.65 3.20%
solana
Solana (SOL) $ 139.00 3.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500598 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451267 0.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149526 0.34%

3AC Davasında Kurucular Mahkemeye Çağrıldı

3AC Davasinda Kurucular Mahkemeye Cagrildi

Kripto dünyasında son dönemin en büyük yıkılışlarından birine ev sahipliği yapan Three Arrows Capital, dava süreci ile boğuşmaya devam ederken yatırımcıların üzerindeki baskısı artıyor. Bu noktada Bir New York yargıcı, tasfiye memurları çöken kripto fonunu tasfiye etmeye çalışırken Three Arrows Capital’in kurucularına karşı mahkeme celbi çıkarmayı kabul etti.

3AC Davasında Kurucular Mahkemeye Çağrıldı

3AC Davasında Yargıç Kurucular için Mahkeme Celbini Kabul Etti

New York’un Güney Bölgesi’nden gelen belge, ilgili kurucular Su Zhu ve Kyle Davies‘in yanı sıra, hedge fonunun misli olmayan token kolu Starry Night Capital de dahil olmak üzere ilişkili olan bir dizi başka kişi ve şirketi gün yüzüne çıkarmış durumda. Bu noktada daha da derinleşen dava sürecinde yargıç, daha net bir süreç için Three Arrow Capital’den Su Zhu ve Kyle Davies‘i ABD iflas davasında mahkemeye çağırdı.

İflas yargıcı Martin Glenn, konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Dış Temsilciler ve temsilcileri, Kuruculara, Yatırım Yöneticilerine ve Three Arrows’un işleri hakkında bilgi sahibi olabilecek diğer herkese belge ve tanıklıkların ibraz edilmesi için mahkeme celbi göndermeye yetkilidir”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala