bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.65 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 609.94 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.37 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620047 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647295 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214458 8.48%

21Shares, Yeni Bir Ürün Piyasaya Sürüyor

21shares yeni bir urun piyasaya suruyordfgd

Kripto para piyasası zor dönemlerden geçerken, birçok şirket bu dönemi en az hasar ile atlatmak için çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Son olarak kripto borsasında işlem gören ürün (ETP) ihraççısı 21Shares yeni bir ürün piyasaya sürüyor.

21Shares Bitcoin Core ETP Bugün İşlem Görmeye Başlayacak

Kripto borsasında işlem gören ürün (ETP) ihraççısı 21Shares, bugün mevcut azalan kripto fiyatlarıyla karşı karşıya kalan yatırımcıları hedefleyen yeni bir ürün serisini piyasaya sürdü. 

21Shares Bitcoin Core ETP (CBTC), Crypto Winter Suite’deki ilk ürün olanİsviçre borsası SIX’te yayına girdi. Şirket, kripto pazarındaki gerileme ve halk arasında kripto kışı olarak bilinen uzun süreli düşüş potansiyeli ışığında bu yeni ürünleri piyasaya sürmeye karar verdi.

21Shares, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

21Shares Crypto Winter Suite ile tanışın. Bu ürün ailesi, kripto ekosistemine risk kontrollü bir şekilde düşük maliyetli giriş noktaları sağlamak üzere tasarlanmıştır ve yatırımcıların zorlu ayı piyasalarını yönetmelerine yardımcı olur.

CBTC ETP, yatırımcılara toplam harcama oranı 21 baz puan veya bir sonraki ürünün Bitcoin’e (BTC) odaklanmasını sağlamayı amaçlıyor. Bunun yanında bunu karşılayabilmek için, temel alınan kriptonun bir kısmı tamamen teminatlandırılmış olarak ödünç verilecek

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala