bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,661.86 0.73%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,251.10 2.80%
bnb
BNB (BNB) $ 607.91 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 157.92 2.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.549432 0.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.504569 0.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161352 2.36%

21Shares, Sandbox’ın SAND Token’ına Odaklanan Metaverse ETP’si Başlattı

21shares sandboxin sand tokenina odaklanan metaverse etpsi baslatti

İsviçre merkezli yatırım firması olan 21Shares, yatırımcılara The Sandbox’ın metaverse ve oyun platformuna odaklanmasını sağlamak için Sandbox’ın SAND Token’ına odaklanan yeni bir ETP başlattı. Yapılan açıklamaya göre yatırımcılar, ETP aracılığıyla The Sandbox’ın büyümesinden güvenli bir şekilde yararlanabilecek.

21Shares, SAND Odaklı Metaverse ETP’sini Başlattı

Yatırım firması olan 21Shares, metaverse projesi The Sandbox’ın yerel tokeni olan SAND’a dayalı tek varlıklı bir ETP olan ürününü piyasaya sürüyor. Söz konusu olan bu ETP, topluluk odaklı oyun platformu The Sandbox’ın yerel olan SAND’ın performansını izleyecek.

21shares sandboxin sand tokenina odaklanan metaverse etpsi baslatti 2

21Shares’in CEO’su ve kurucu ortağı Hany Rashwan, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Metaverse, şu anda kriptodaki en önde gelen temalardan biri ve özellikle The Sandbox, en iyi performans gösteren mavi çipli metaverse olmak için güçlü bir büyüme gösteriyor.

Ayrıca 21Shares, Yönetim Altındaki Varlıklarda (AUM) 3 milyar dolara yakın ve dünyanın tek ETP izleme Binance’i de dahil olmak üzere 130’dan fazla listeye sahip.

Son olarak hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz günlerde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Ark Invest ve 21Shares’in spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunu yatırımcı koruması eksikliğini öne sürerek bir dosyaya göre reddetmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala