bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,041.77 0.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,532.56 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 608.20 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 184.79 1.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.612522 1.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.640479 1.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.211605 5.88%

2023’ün En İyi Yatırım Ürünleri Arasında Kripto Paralar Göz Kırpıyor 

2023un en iyi yatirim urunleri arasinda kripto paralar goz kirpiyorfdvd

Kripto para birimleri ortaya çıktığından bu yana önemli ve tercih edilen bir yatırım aracı olarak karşımıza çıkıyor. Biz de genel olarak 2023 yılında öne çıkabilecek finansal ürünleri ele aldık.

2023 Model Finans: Yatırım Ürünleri

Enflasyon oranları tüm zamanların en yüksek seviyesine fırlarken, birçok finansal danışman size yatırım yapmanın bununla mücadele etmenin tek yollarından biri olabileceğini söyleyecek. Ancak, yatırım yapmanızın tek nedeni bu değil. Yatırım yapmak, paranız sizin için çalışırken pasif gelir elde etmenizi sağlıyor. Özellikle küresel ekonominin döngüsel hareketlerinde akıllarda yer edinen önemli bir konu haline gelebiliyor. 2023 yılında öne çıkabilecek finansal ürünler son dönemde oldukça hızlı bir şekilde gelişmeye başladı.

1-Kripto Paralar 

Kripto para birimi, oynayacak parası olan yüksek riskli yatırımcılar için en iyisidir. Daha güvenli bir yatırım yolu isteyen yatırımcılar için ideal değildir. Kripto para birimi düzenlenmemiştir. Bu da ABD hükümeti tarafından desteklenmediği anlamına gelir ve bu da onu oldukça değişken bir yatırım haline getiriyor.

2-Yüksek Getirili Birikim Hesapları

Bu tür yatırım, daha az riskli kısa vadeli bir hesaba sahip olmak isteyen mucitler için idealdir. Ayrıca, daha az riskli olması nedeniyle, acil durum fonunuzu veya erişmek istediğiniz parayı biriktirebiliyor. Yani aslında temettü hisse senedi fonları, özellikle geçtiğimiz yıl ortaya çıkan enflasyonun ardından dikkat çeken bir yatırım aracı olmaya başladı.

3-Temettü Hisse Senedi Fonları

Temettü hisseleri, küçük de olsa bir gelir kaynağı arayanlar için iyi bir yatırımdır. Kısa vadeli ve uzun vadeli yatırımcılar bu yatırım yöntemine ilgi duymaktadır. Bu tür bir yatırım risklerle birlikte gelir. Yatırım yapmadan önce şirket geçmişi ve itibarı hakkında biraz araştırma yapmak önemlidir. Temettü portföyünüzü çeşitlendirmeniz faydalı olacak.

4-S&P 500 Endeks Fonları

Bu menkul kıymet, borsaya daha düşük bir riskle yatırım yapmaktan biraz zevk almak isteyen yeni başlayan yatırımcılar için en iyisidir. Bir dönüş görmek için pozisyonunuzu en az üç ila beş yıl tutmanız öneriliyor. Ayrıca S&P 500 endeks fonları da bu ilgiden payını alan bir diğer finansal ürün oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala