bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,270.22 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.17 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 562.13 3.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.95 2.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51313 4.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.487631 9.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156625 5.57%

2021 Yılında Hangi Milyarder, Nasıl Tahminlerde Bulundu?

2021 yilinda hangi milyarder nasil tahminlerde bulundu

2021 yılı kripto para sektöründe birçok önemli gelişmeye imza atıldığı bir yıl oldu. Önde gelen milyarderler 2021 yılında kripto para sektörü ile ilgili olarak birçok tahminlerde bulundu. Size aktaracağımız bu milyarderler, kripto para birimi tahminlerinde haklı çıkan isimler. Peki hangi milyarder, nasıl tahminlerde bulundu bir göz atalım;

Dogecoin Sahipleri Kârlarını BTC’ye Çevirmeli (Barry Silbert)

8 Mayıs 2021 tarihinde Digital Currency Group’un CEO’su Barry Silbert, meme kripto para birimini Dogecoin için Twitter üzerinden bir açıklama yapmıştı. Barry Silbert, Dogecoin sahiplerini kârlarını Bitcoin‘e çevirmeye çağırdı. Silbert’in tweetinden sonra kripto para birimi yüzde 40 düşüş yaşamıştı.

Bitcoin 69.000 Dolara Ulaştı (Elon Musk)

Çok uzak bir tarihe gitmeden Elon Musk‘ın yaptığı tahminin gerçekleştiğini hatırlayacağız. 22 Ekim 2021 tarihinde Elon Musk, bir çiftin yatakta yatarken ve 69.000 dolardan Bitcoin‘i gösteren bir ekrana baktığını gösteren bir meme yayınlamıştı. Bu paylaşımın ardından sadece bir ay sonra lider kripto para birimi Bitcoin 10 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.    

Solana’yı 3 Dolardan Satın Almak (Sam Bankman-Fried) 

Kripto para piyasası içerisinde en zengin milyarderler arasında yer alan FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, Ocak ayında Solana’nın (SOL) 3 dolarda aşırı değerli olduğunu iddia eden eleştirmenlere yanıt vermişti. Sam Bankman-Fried, yanıtı şu şekilde;

Sam Bankman-Fried‘ın bu paylaşmı ile beraber Solana yılın en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri oldu. Öyle ki Solana bu çağrıdan sonra yüzde 5,733 oranında bir artış yaşadı.

Bitcoin ETF’sini ABD Düzenleyicileri Onaylayacak (Mike Novogratz) 

Şubat ayında, Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, ilk Bitcoin borsa yatırım fonunun bu yıl ABD’de başlatılacağını doğru bir şekilde tahmin etti.

Son olarak 2021 yılında birçok şirket ETF başvurusunda bulundu. Hangi şirket ne zaman ETF başvurusunda bulundu süreçleri nasıl ilerliyor diye merak ederseniz haberimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala