bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,887.85 2.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,038.54 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 549.32 2.59%
solana
Solana (SOL) $ 137.36 0.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498008 0.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448832 0.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148506 1.03%

Bu Hafta Çıkacak Yeni NFT Koleksiyonları

15 araliktan sonra cikacak yeni nft koleksiyonlari

NFT koleksiyonlarına ilgi her geçen gün artıyor. Kripto para piyasası son zamanlarda düşüş yaşıyor olmasına rağmen NFT koleksiyonları tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Birçok kurum ve sanatçı NFT koleksiyonları oluşturmaya ve bu alana yatırım yapmaya başladı. Örneğin Nike‘ın geçen hafta RTFKT stüdyolarını satın aldığını sizlerle paylaşmıştık. Bu kez, önümüzdeki hafta itibariyle çıkacak 5 NFT koleksiyonunu sizlerle paylaşıyoruz.

Dem Apples

Dem Apples 125’ten fazla parçayı içeren bir NFT koleksiyonu olacak. NFT koleksiyonu Elma tohumu genetikçisi Griffin Goodman tarafından oluşturuldu.

Koleksiyonla alakalı aktarılan bilgiye göre, önümüzdeki haftalarda projenin yol haritasına yönelik kapsamlı bilgilendirme yapılacak. Proje ekibi topluluktaki 10 kişiye “Dem Apples” NFT’lerinin fiziksel baskılarından vereceğini duyurdu.

“Dem Apples” koleksiyonunun mint tarihi 22 Aralık 2021 olarak bildirildi. Mint fiyatı 0.05ETH olacak.

15 araliktan sonra cikacak yeni nft koleksiyonlari 5

Grifters

Grifters, NFT dünyasında en çok tanınan sanatçılardan biri olan XCOPY tarafından oluşturuluyor. Sanatçı, koleksiyonunu Async sanat platformu üzerinden piyasaya sürecek. Koleksiyon içerisinde Profile Picture (PFP) ürünleri olacağı belirtildi. XCOPY çıkacak koleksiyonuna yönelik şu cümleleri kurmuştu:

Kriptoyu kendi içinde keşfetmek ilham vericiydi. Çalışmamı ‘imzalamak’ ve onu tahsil edilebilir kılmak çok önemli oldu. Beklenmeyen bir yan etki, koleksiyonerle kurulan bağlantılar benim için çok kıymetli. Sanat ve kriptonun kesişmesi bana ilham veriyor. Yeni bir alemin şafağı gibi hissettiriyor.

Koleksiyonun genel satış tarihi 16 Aralık 2021 olarak duyuruldu. Mint fiyatı 0.25 ETH olacak. Aktarılan bilgiye göre koleksiyon sınırlı olacak ve maksimum 666 sürüm yer alacak.

15 araliktan sonra cikacak yeni nft koleksiyonlari 4

Blockology Foundation Genesis

Blockology Vakfı, NFT’ler ile Culture 3.0 oluşturma vizyonu çerçevesinde 10K Genesis koleksiyonunu piyasaya sürecek. Yapılan açıklamalara göre, koleksiyon, 300’den fazla el ile çizilmiş ürün içerecek. NFT‘ler Blockologist Cyborglarının çeşitli biçim ve modellerinden oluşacak.

Ekip tarafından bildirilen ilk hedef güçlü bir çevrimiçi topluluk oluşturmak ve Blockology’nin Metaverse’deki varlığını oluşturmak olacak. Koleksiyonun beklenen çıkış tarihi 16 Aralık 2021. Mint fiyatı 0.07 ETH + Gas ücreti olarak belirtildi.

15 araliktan sonra cikacak yeni nft koleksiyonlari 3

NANOPASS

Nanopass, 22 farklı temelden rastgele oluşturulmuş 5.555 sanal arazi NFT’sinden oluşuyor. Cyberpunk, Eastern GM, Spacestation, Underworld ve Fantasy gibi başlıklar ürünlerin ana çizgisini belirliyor olacak.

Koleksiyondan NFT satın alacak kullanıcılar, her hafta değerli mallar ve NFT’ler içeren bir kara kutu alacak. Nanopass Ekibi, tüm NFT sahiplerini gelecekteki düm düşüşler için ön satış geçişi ile ödüllendirecek.

Koleksiyonun mint tarihi 16 Aralık 2021, mint fiyatı ise 0.08888 ETH + Gas ücreti olacak.

15 araliktan sonra cikacak yeni nft koleksiyonlari 2

Cybernites

Cybernites koleksiyonu İngiliz sanatçı Kate Ryab tarafından tasarlandı. NFT koleksiyonu 3D dijital ürünlerden oluşacak. Herbir NFT, 7 kedi figürü kategorisinden özelleştirilerek oluşturulacak.

Cybernites ekibi NFT sahipleri için bir çekiliş başlattığını Twitter hesabından duyurdu. NFT sahiplerinden birinin Tesla 3 kazanma şansı da var. Duyuruya göre, kim ne kadar NFT satın alırsa, şansı o kadar artacak.

6.666 NFT satıldıktan sonra ekip, 3 adet Cybernites NFT’si olan sahiplere airdrop ödülü vereceğini duyurdu. Ekip, 10.000 NFT satış hedefini çektikten sonra etkileşimli bir Cybernite oyunu planlarını gereçkleştirmek için DAO oluşturacağını bildirdi.

Yayınlanan duyurulara göre koleksiyon aralık ayının ortalarında satışa sunulacak. Mint fiyatı ise 0.1 ETH + Gas ücreti olacak.

15 araliktan sonra cikacak yeni nft koleksiyonlari 6

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala