bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,026.89 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.32 2.53%
bnb
BNB (BNB) $ 548.54 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 139.87 6.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499285 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455671 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150809 2.51%

115 Bin Sterlin Değerindeki Bitcoin Dolandırıcılık Amaçlı Kullanıldı

600 1280x853

Birleşik Krallık’ta  gerçekleştiği belirtilen bir habere göre 35 yaşındaki bir kadın, Çarşamba günü yasa dışı olarak 115.000 sterlin değerinde kripto para elde ettiği için tutuklandı.

Rapora göre dedektifler, ismi verilmeyen kadının “dolandırıcılıkla elde edilmiş” büyük miktarda Bitcoin’e sahip olması nedeniyle soruşturma açtı. Birleşik Krallık hükümeti tarafından kadının, COVID-19 salgını sırasında küçük işletmelere yardımcı olmak için başlatılan ‘Geri Dönüş Kredisi’ için başvurduğu iddia edildi. Kadının dolandırıcılık başvurularının gelirlerini almak için bazı banka hesaplarını kullandığı iddia ediliyor.

Soruşturmada, paranın daha sonra bu hesaplardan; şüphelinin kripto para cüzdanına aktarıldığını ortaya çıktı. Daha sonra görevliler, suça karıştığı iddia edilen kadının Ipswich’teki evini aradılar.

Ancak kadın daha sonra evinin yakınında yakalandı ve dolandırıcılık, kara para aklama şüphelerinden tutuklandı. Daha sonra sorgulanmak üzere karakola götürüldü, ancak kısa bir süre sonra serbest bırakıldı. Habere göre görevliler, şüphelinin kripto para cüzdanında tutulan paraya el konulması için Londra sulh ceza mahkemesine başvurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala