bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 68,027.23 3.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,688.67 3.99%
bnb
BNB (BNB) $ 595.00 1.01%
solana
Solana (SOL) $ 180.30 8.85%
xrp
XRP (XRP) $ 0.623872 6.43%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.714949 3.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1617 6.07%

Hakkımızda

2016 yılında kurulan BTCHaber, aktif olarak yayın hayatına başladığı 2019 yılından bugüne kadar sektörün önde gelen uzmanları, akademisyenleri ve hukukçularından oluşan geniş yazar kadrosu ile beraber özgün yazılar ve içerikler üretmeye devam ediyor. BTCHaber, yerli ve yabancı kaynakları yakından takip ederek kripto para ve blokzincir sektörüne dair günün en önemli ve öne çıkan haberlerini okuyucularına en hızlı ve en doğru şekilde aktarıyor. 

BTCHaber, her geçen gün gelişme kaydeden kripto para piyasasında gelişmelerin anlık olarak takibini gerçekleştirerek, kripto para, NFT, metaverse, DeFi ve blokzincir teknolojilerinin ekseninde içerikler üretiyor. Ayrıca kripto para ve blokzincir ile ilgili en son haberleri okurlarıyla buluşturan BTCHaber’in YouTube kanalı BTCHaber TV de sektör ekseninde farklı ilgi alanlarına hitap etmesiyle öne çıkıyor. Kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarını keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulan BTCHaber.com ve BTCHaber TV, kripto paraların ve blokzincir teknolojilerinin ekseninde, Türkiye’nin alanında uzman isimlerinin görüşlerine yer verildiği platformlar olarak tanımlanabilir.

BTCHaber üzerinden Bitcoin ile ilgili anlık gelişmelere ve kripto paralar hakkında güncel konulara, analizlere ve çok daha fazlasına ulaşabilirsiniz. Bunların yanı sıra hisse senedi piyasaları, altın, emtia gibi finans haberlerini de alanında uzman isimlerden takip edebilirsiniz. 

İçeriklerimiz hakkında soru, görüş ve önerilerinizi yazı altında bulunan yorum kısmından İletişim sayfamızdan bizlere ulaştırabilirsiniz. BTCHaber ekibini ve yazarlarını daha yakından tanımak için ise Künye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

BTCHaber Kullanım Sözleşmesi ve Gizlilik Politikası sayfalarına ilgili bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.